Український Монреаль
-
‼️УДАЛЁННАЯ РАБОТА ‼️ Онлайн-промоутер в новый ресторан Заработок от 9OO$ в месяц, ежедневные выплаты, система премий и карьерного роста 🔫 Ты нужен нам, если 🔫ты старше 16+ лет 🔫у тебя есть стабильный доступ в интернет и свободное время 🔫хочешь зарабатывать из дома 🔫готов учиться Пиши мне в телеграм — @easyprimejob
-
Гороскоп циганки на 17.01: ♈ Овен - накопичена втома - це ваш найнадійніший актив ♉ Телець - ви не боїтеся складних шляхів, бо рідко виходите на вулицю ♊ Близнюки - ви завжди можете підтримати розмову, навіть якщо це монолог ♋ Рак - краще бути асоціальним, ніж оточеним людьми, які пишуть голосові повідомлення ♌ Лев - головне - нічого не обіцяти ні собі, ні іншим ♍ Діва - ви завжди відкриті до нового, поки це нове не почне псувати нерви ♎ Терези - ви могли б бути терплячими, якби це не було так довго... ♏ Скорпіон - відповідальність - це коли забули, але все одно придумали виправдання ♐ Стрілець - ви мрієте про відпочинок, але й там будете працювати ♑ Козеріжка - рішення ви приймаєте довго, а от про них шкодуєте швидко ♒ Водолій - щастя - це не тоді, коли вас розуміють, а коли вас не чіпають ♓ Риби - ваше життя - це постійна черга оновлень, але ви завжди натискаєте «нагадати пізніше».
-
Набираю команду для работы с криптовалютой, абузами Моя цель стать лидером на рынке и создать команду с разными направлениями На данный момент могу предложить тему ресейла зарубежных платёжек (серая перепродажа): -Доход: 40-120$ в сутки Писать сюда - tg: AllucardShalfey
-
Я подався в листопаді мені прийшло продовження. Кажуть що шанси великі, треба почекати. В Канаді свій алгоритм роботи, плюс були свята вони відпочивали. Думаю все буде добре. 🇺🇦👍
-
Хочешь хорошо зарабатывать пиши мне расскажу подробно
-
Спочатку треба взяти направлення у сімейного лікаря. А тоді на сайті Bonjour santé або Clicsanté
-
Ні, взагалі не бачилася ні з ким із орендодавців або їх контори, просто скинув попередній орендар код на двері, залишив ключ від поштової скриньки та надав контакти для звʼязку та оплати. Контракт спочатку також заповнила та підписала дистанційно
-
Можна записатися на рандеву на тих сайтах, що я написала. Але не факт, що буде швидше. Мені швидше подзвонили з клініки, ніж я встигла знайти вільну дату безкоштовного прийому.
-
Якщо ви готові платити за прийом, то записуйтеся в будь-яку платну клініку через клік санте. Якщо не хочете платити, доведеться чекати на прийом. Можете подзвонити в CLDS, це організація, що займається розподілом прийомів. Можливо, вони вам допоможуть. Або хоча б підкажуть скільки чекати
-
Зустріч із лікарем 😊