Український Монреаль
-
Що ? Мені не надавався ні притулок, ні фінансова підтримка, ок ? Це я багато років своїми податками утримую місцевих дармоїдів при владі, які за останні роки зруйнували все добре, що тут було. І так, ви, по ходу, багато не знаєте. Інакше б не дозволяли собі подібні репліки.
-
Попський репчик😂
-
Сенатор-демократ Джон Феттерман прибув на церемонію інавгурації Трампа в шортах та худі New York Post уточнило, що він єдиний, хто прибув у спортивному одязі на інавгурацію Дональда Трампа, і що він нерідко віддає перевагу такому стилю в одязі. Сьогодні у Вашингтоні, за даними Національної метеорологічної служби, –3 °C. Через морозну погоду інавгурацію Трампа вирішили проводити у приміщенні, а не на вулиці. Батальйон «Монако» 💎 З питань реклами
-
У мене ситуація що я хочу зробити візу в штати, але коли я заповнював дс160 то найближчий запис в отаві через 2 роки приблизно і я закинув цю справу. От зараз дізнався як знайомий зробив візу і не через 2 роки, тобто спочатку він записався через 2 роки, але так напереносив що вдалося за 3 місяця отримати співбесіду з моменту заповнення анкети. Але він це робив більше 2 роки тому. Тому я хотів би запитати можливо тут хтось так робив і чи зараз ця практика також діє зараз? І якщо діє можете розказати коротко «вашу історію » щоб розуміти чи є сенс це робити платити і перевіряти