Український Монреаль
-
(Про паляницю) Присвята майбутнім кухарям)) І у сні вам не присниться, Як спекти ту паляницю! Знаний кухар вам розкаже І замісить і покаже! Щоб з любов'ю гоТували! Увесь Рід щоб гоДували! І тому вам треба вчиться Це ж не просто, ПАЛЯНИЦЯ! Слово наше світле й гоже - Ворог вимовить не може! Трусить їх від того слова! Слово зброя! Не полова! І тепер, хай їм не спиться; Хлопці "ліплять Паляниці"! То такі ракети-дрони! "Это вам не макароны!" Ну а вам своє робити! Вчитись, вірити і жити! Рід свій знати і вивчати. Україну ве-ли-ча:ти ! І щоб страви ваші всюди Вихваляли добрі люди! Дякували вам щосили! Смачно їли й ще просили ! О.Климчук
-
ПАЛЯНИЦЯ 😁😋 у @Kryivka на Боб'єн, 24 січня Що може створити кращий затишок у Криївці, ніж запах теплих паляничок від знаного кухаря і дослідника української автентичної кухні, Юрія Ковтуненка? Приходьте засмакувати!! і перетворіть це на допомогу ЗСУ! facebook.com/events/s/%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%8F-%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%82%D1%83%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B0/1875012743315880/
-
Добрий день! Хтось переходив з допомоги соціальної на стипендію францізасьона. Це можливо, взагалі? Допомогу закривають, треба перейти на стипендію.
-
Я закінчу третій рівень 29 січня. Хочу отримати стипендію на 4 рівень.
-
Скачайте цю аплікацію Тут всі urgence і черги
-
Chum
-
А ви не отримуєте стипендії від MIFI? Я знаю людей, які отримували провінційну допомогу та при подачі заявки на курси зазначали, що стипендія не потрібна, а зверталися до Сервісу Квебека для реєстрації у програмі допомоги у сприянні працевлаштуванню. Після цього агент може призначити стипендію, а може відмовити. Не впевнена, що це працює, якщо ви вже навчаєтесь на курсах.
-
Долларів від 20 до 50 зазвичай десь. Залежить від купи факторів. Тип і вік будівлі, наявність протипожежних мір і тд
-
А чого має бути закриття?
-
Лейбор діспут
-
Ийй, це найбільший маркетплейс по світу, його не закриють при будь-якому розкладі Зійдуться десь по середині
-
Колись Walmart закрив магазин як тільки там сформувалася профспілка. Здається що така сама історія з Амазоном в Квебек зараз буде (не читав деталі ще)
-
Не так. Замість складу Амазону тут буде сортування в Онтаріо десь і потім для 3PL будуть привозите готове на розвезення. Короче, всі ці робочі місця перейдуть в Онтаріо, де профспілки нема. 👆👆👆(це не перевірена інфа)
-
А там ще у Америці подібний двіж, тож шось бастували, типу є подібні проблеми, торгуються крч
-
чув дзвін та не знаю де він
-
його ніхто не збирався прикривати закриють склади і логістику будуть юзати інфраструктуру з онтаріо і підрядників на доставку