Український Монреаль
-
Бо в нас от капець як треба аеропорт,от скупчень не можна, коли тривоги, все не працює,а аеропорт треба
-
У сусідів так трясеться пралка, в мене зараз буде панічна атака.
-
Я знайшла про візітор. Visitor Record – це документ, що підтверджує ваш статус відвідувача Канади і дозволяє залишатися довше початкової тривалості вашого візиту.
-
Тут важко порадити, бо все залежить від того, що турбує… якщо ситуація дійсно критична для життя приймуть швидко (+- 30хвилин). Є сайт, де можна подивитися навантаженність уржансу: www.quebec.ca/en/health/health-system-and-services/service-organization/quebec-health-system-and-its-services/situation-in-emergency-rooms-in-quebec
-
Пс достовірної інфи
-
Я в курсі як вона працює. Але вся інфа щодо «орєшніка» досить контраверсійна і неоднозначна, без достатньої кількості підтверджень. Невідомо чи є вони,скільки їх, чи вони виробляються і навіть на базі чого створені.
-
Міжконтинентальну балістичну ракету навіть Петріот не зіб'є. Просто не дістане її, вона летить майже в космосі. В Америкосів є комплекс Thaad та інші системи заатмосферного перехоплення. Якщо би знайшлися гроші і ініціатива, то наші українські ракетники створили б таку систему.
-
Мені взагалі здається що той орешнік, то видумка. Але в них є ядерка в робочому стані, ніхто крім них не знає скільки. Ракети Сатана, наші ракетники перестали обслуговувати з 2014