Український Монреаль
-
Всі жалілися, що ну дуже прєсували, як французька така собі була. В одного питали, чи вистачить жінці року, щоб вивчити французьку і не мовчати на співбесіді. Той сказав рік. 10 місяців після співбесіди пройшло, оце перепитала. Ні прівєта, ні отвєта. Може дійсно ждуть як рік пройде і на повторну запросять) Сертифіката не дають, оце саме сумне
-
Мені потрібен був рівень B1. І отримала. В шоці, що декількох балів вистачило до B2. Бо части CO для мене трохи складна була
-
Читай вище
-
At least three separate recent proofs (less than 36 months prior to the date of application) of your status as common-law partners for at least one year, or as spouses, showing your name and the name of your spouse, from among the following eligible documents: – Mortgage or rental contract (lease); – Joint bank account statements; – Joint utility bills (electricity, gas, insurance, telephone or Internet service); – Wedding photographs showing your presence and that of your spouse, or photographs of your life together; – Signed income tax return.
-
Їм би дожити до розгляду)
-
всі чекали по півроку на той момент без новин створили групу в вотсапі ділитись новинами
-
так ми і зібрались в купу поки чекали
-
Ну, тут лотерея. Але мені здається що має ну дуже повезти, щоб за французьку не вчепилися. Імхо
-
весь айті пілот чекав по 10 місяців
-
знаю десятки 3 людей хто отримують зараз квоти розморозились і пішов процесс
-
Знаю двох, хто отримав в вересні-жовтні сертифікати.
-
ага в паніці тому їм і прикрили