Український Монреаль
-
Я зверталась до жінок
-
ЦИстит😂 Сходіть в волк ін. Подзвоніть 811 поясніть.
-
Наступного разу можу мовчки видалити і все. Кажу ще раз тут за великим рахунком це можна прирівняти до злочина. В чому трабл сходити до лікаря?
-
Вони хіба надають апойтмент до лікаря?
-
Описую свій досвід походу у волк ін клінік перший раз тут. Пробувала зловить апоінтмент на сайті бонжур санте, не було. Зробила підписку, у місяць 10 дол, при бажанні можна відмінить у будь який час. Система знайшла мені апоінтмент в той же день, надіславши імейл про це десь о третій ранку. На наступний день я вже була в лікаря у волк ін клінік.
-
Так звісно Можуть навіть на наступний або через день дати
-
У волк ін клінік? Ні, тільки медичну карту треба було відсканувать і все. Якщо ви про сайт, то підписка 10 дол в місяць, там є ще інші опції як наприклад чат з медсестрою і ще декілька, але я поки не користувалась
-
Щось платили
-
Добре дякую
-
Лікар виписує антибіотик рівно на стільки прийомів скільки треба пропити тому не залишається. Всюди де пробувала піти без запису- відправляли дзвонити 811. Подзвонила, спитали дані, передзвонили за хв 20, спитали симптоми і було рандеву того ж дня за 2 год(пʼятниця). Ну з мого досвіду найпростіший спосіб це дійсно дзвонити
-
Я сходиш, відпиши чи смачно було, а ж самому захотілось 😀
-
Так, якщо є час. Для мене зараз ці два вихідні цінні як не знать що, бо приходжу решту днів вечором втомлена.
-
Дякую
-
Працює, чого ж ні.
-
Доброго вечора, хтось підкаже, чи працює Амазон? Доставки роблять? Дякую