Український Монреаль
-
Без іспиту, на основі табелю з укр.школи. Клас звичайний, ми пішли в англійський скулборд та син мав відносно вільну англійську. З поблажок дозволили йому перший семестр користуватись перекладачем у телефоні на контрольних, з другого вже освоївся
-
4634 R. Mackenzie maps.app.goo.gl/JSm1Ae9nQktcpDGX6
-
☝Друзі, хочемо нагадати, що команда CSAI, у складі якої є україномовні фахівці, продовжує підтримувати новоприбулих українців👏 ℹ Станом на сьогодні кіоск в аеропорту Pierre-Elliott-Trudeau у Монреалі працює за наступним розкладом: 📌 щодня, без вихідних, з 13.00 до 23.00 ❗У інший час необхідно звертатися за номером на стійці у кіоску, для того, щоб зв’язатися із черговим офіційним офіцером, який сконтактує вас із фахівцями CSAI 👩🏻💻👨🏼💻 🔈Звертаємо увагу, що послуги надаються тільки для новоприбулих громадян України, що щойно прибули до Канади. Тож, до зустрічі та Bienvenue!🇨🇦🇺🇦
-
-
До кінця березня?
-
віднесіть його в епл сервіс, вам все полагодять і дадуть гарантію на ремонт
-
Нє я читаю по діагоналі, просто спочатку у мене було 3 тижні відпустки і була поза мережею, а тепер море роботи, нема коли й повтикати) Не дочекаєтесь))
-
я думав ти звинтіла з цього чату )
-
12 років це секондарі вже, з того що я бачила - завжди за віком беруть Прикол в тому що якщо ви йдете в елементарі, то в 6 класі ви здаєте іспити. Ми приїхали в квітні того року коли сир ходив в 6клас, то ми навіть не подавали доки, просто пішли в секондарі «по прописці»
-
Привіт хотіла запитати чи є тут люди які ремонтують айфони?у мене виникла проблема телефон впав в ванну і потім перестав працювати екран ...
-
Serge
-
Чи як їх знайти?
-
Є їх контакти?