Український Монреаль
-
Не пропустіть шанс продовжити дозвіл на роботу в Канаді! 🇺🇦 CSAI запрошує українську громаду на вебінар, де ви дізнаєтеся, як правильно продовжити дозвіл на роботу. Експерт Галина Єременко роз’яснить усі деталі процесу та допоможе правильно підготувати документи. Якщо ви хочете продовжити працювати в Канаді та отримати кваліфіковану допомогу, цей вебінар — саме для вас! CSAI продовжує підтримувати українську громаду на кожному етапі інтеграції в Канаду. 📅 Дата: 4 березня 2025 ⏰ Час: 15:00 📍 Місце: Онлайн Експерт: Галина Єременко 🔗 Реєстрація тут: www.eventbrite.ca/e/billets-processus-de-renouvellement-du-permis-de-travail-ouvert-1255879041019?aff=oddtdtcreator Не втратьте шанс продовжити свою кар’єру в Канаді!
-
Так, Максиме. 😊 Ви повинні надати ще тих 2 документи.
-
Все правильно. Людина шукає варіанти. Він якраз дуже flexible, а контракти - ні. 😊
-
Давай не будемо переходити на особу людини і обговорювати її риси характеру. Я написала свою думку з гумором. Далі не буду.
-
Продам 2 Квитки 120 доларів ( за два квитки) концерт IGLOOFEST - IGLOOFEST - MISS MONIQUE 7 березня в Quebec початок з 19:00
-
добрий день, хтось може поділитися контактами україномовного ортодонта
-
боже, як смішно)))
-
А якщо наприклад я тут продовжу ворк перміт без дійсного паспорта. Але наступний раз (через 3 роки) не продовжать. А в мене потрійне громадянство,чи зможу я виїхати з країни, по іншому паспорту?Бо чув що авіакомпанії не надають послуги людям з простроченими паспортами.
-
✅ Уникальный Бот, использующий нейросеть для поиска интим фотографий и видео. 📲 Улучшенная технология 2025 года набирает обороты, интим фото и видео, переписки, всё это за несколько минут Наши преимущества : ➡️ Поиск по всему интернету ➡️ Более 15. 000. 000 слитых аккаунтов ➡️ Постоянное обновление базы ➡️ Молниеносная проверка девушек 💻 Начать Проверку