Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 408.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    Багато лінуються робити аккаунт у CRA для того щоб зробити Auto Fill, а потім витрачають на це купу часу замість того щоб гуляти. Це 20 хвилин максимум, у тебе ж 4 форми. Ну ще RL31, це рахується за півформи
    1 Reply Last reply
    0
  • t1239694618T Offline
    t1239694618T Offline
    Натусик Корицька
    wrote on last edited by
    3 ½ квартира для перездачі Доступна з 1 червня. Оренда 1359$, з можливістістю продовження контракту з 1 серпня за 1468$. 📍 Адреса: 4545 avenue Walkley, H4B 2K8 🏡 Зручності: ✔️ Холодильник, плита, посудомийна машина ✔️ Вихід на терасу ✔️ Спільні пральні машини в будинку ✔️ Дозволені тварини ✔️ Можна користуватися барбекю 📩 Пишіть у приват для деталей!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🐋
    wrote on last edited by
    200-й Парад Святого Патрика в Монреалі Неділя, 16 березня 2025 р. 12:00
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kostiantyn
    wrote on last edited by
    Привіт! Шукаю кімнату з особистою вбиральнею в Монреалі, планую переїзд із Європи. Говорю майже вільно англійською. Буде ідеально, якщо можлива оплата по факту проживання на перший строк 3 місяці, поки не знайду роботу. Мені 28, я охайний, відповідальний, спокійний і поважаю особистий простір інших. Шукаю комфортне місце для проживання, де можна почуватись як удома. Буду радий пропозиціям у приватні повідомлення. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nervende Kulnieva
    wrote on last edited by
    Тут підходить слово "вимушено". Але "примусово" теж може підійти. Хтось, хто виїжджав з окупованих земель, можливо і примусово.
    1 Reply Last reply
    0
  • t608162257T Offline
    t608162257T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Ви вперше це робили? Бо ми теж перший раз довго заповнювали, наступний рік і цей рік швидко вже заповнювалось.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Гари Бальди
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Їду 19.03.25 в Оттаву в консульство. Є ще 4 місця. Звертайтесь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🐋
    wrote on last edited by
    З 13 по 14 березня на більшій частині Квебеку відбудеться повне місячне затемнення, яке перетворить Місяць на сяючу червону сферу на кілька вражаючих годин. Щоб побачити це, вам не потрібне спеціальне спорядження — лише чисте небо та відповідне місце для огляду далеко від вогнів міста. Подія розпочнеться сьогодні ввечері о 23:57 за східним часом, коли місяць увійде у фазу напівтіні. Однак головне видовище починається о 1:10 ночі, коли він входить у тінь Землі та починає змінювати колір. Повне затемнення, під час якого місяць набуде яскраво-червоного кольору, відбудеться з 2:26 ранку до 4:47 ранку, а пік досягне о 3:31 ранку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🐋
    wrote on last edited by
    всі вже поставили будильники на 3 ночі?😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Angry Cat
    wrote on last edited by
    Так вперше, і щось мене там заплутало, що я вирішив не випробовувати долю і записався в такс клінік
    1 Reply Last reply
    0
  • t6901707567T Offline
    t6901707567T Offline
    Arsen Kalantaryan
    wrote on last edited by
    ✨ Графический дизайнер и криптоспециалист к вашим услугам! 🎨💻 Создам: ✅ Дизайн полиграфии 🖼 ✅ Лендинг или сайт 💻 ✅ Логотип 🌟 ✅ Истории для соцсетей 📱 ✅ Шортсы для TikTok и YouTube 🎥 ✅ Стикеры для соцсетей 🎭 ✅ NFT 🎨 ✅ Персональную криптовалюту с запуском на MetaMask + логотип для токена 💰 💥 Цены приятно удивляют! 💥 📩 Пишите в личку – обсудим ваши идеи! 💡
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🐋
    wrote on last edited by
    @voyageur_errant
    1 Reply Last reply
    0
  • t592957908T Offline
    t592957908T Offline
    Roma Roma
    wrote on last edited by
    Гороскоп циганки на 14.03: ♈ Овен - не самотність, а повна свобода від чужих очікувань ♉ Телець - ваш фінансовий план – витрачати, а потім розбиратись ♊ Близнюки - ви незлопамʼятні, просто хороша памʼять - це подарунок долі ♋ Рак - якщо вас хтось ідеалізує, просто зачекайте - скоро дійде до претензій ♌ Лев - не стосунки, а майстер-клас з червоних прапорців ♍ Діва - не зустріч з друзями, а сеанс групової терапії без психолога ♎ Терези - ви можете довіряти, але лише тим, хто не ставить зайвих запитань ♏ Скорпіон - головне - зрозуміти, чи це інтуїція, чи тривожність ♐ Стрілець - похід в магазин - це ваша соціальна і фізична активність ♑ Козеріжка - робота – це місце, де ви з’являєтеся між вихідними ♒ Водолій - шлях до вашого серця лежить через не зайобувати вас ♓ Риби - вам потрібен відпочинок, навіть якщо ви нічого не зробили.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Добрий ранок, як враження 😁?
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    ♈️ Овен 14 березня. ✨ Демони всередині тебе рвуться назовні. ♉️ Телець 14 березня. ✨ Будь готовий до того, що все піде не за планом. ♊️ Близнюки 14 березня. ✨ ЯК ЩОДО ЗАКОХАТИСЬ? ♋️ Рак 14 березня. ✨ Менше таємності. Більше щирості. ♌️ Лев 14 березня. ✨ Лайно трапляється, тобі не звикати. ♍️ Діва 14 березня. ✨ Допоможіть знайти мій гарний настрій. Тому, хто знайде дарую обнімашки. ♎️ Терези 14 березня. ✨ Х'ЮСТОН, У НАС ПРОБЛЕМИ. ♏️ Скорпіон 14 березня. ✨ Я не одинокий. Я перебірливий. ♐️ Стрілець 14 березня. ✨ Я ВТОМИВСЯ ВІД ЛЮДЕЙ. ♑️ Козеріг 14 березня. ✨ Не повторюй своїх помилок. ♒️ Водолій 14 березня. ✨ Будь обережний, раптом хтось за жопку вкусить. ♓️ Риби 14 березня. ✨ Краще провести цей день вдома.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    Так от він який, моторний парубок.
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    А який мав бути?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина Марина
    wrote on last edited by
    Добрий ранок потрібно перекласти документи для школи казали що є організація ласточка що безкоштовно перекладає але не можу їх знайти може хто знає контакт чи адресу чи може десь ще.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    hirondelle.qc.ca/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина