Український Монреаль
-
Хтось не знає історії, ну й хай бог з вами, можете жити в світі рожевих поні
-
Каруселі з західної? Пан вживає наркотики?
-
З приводу області це правда, нажаль. Але в Одесі далеко не 50% вати. 50% це скоріше ті, кому взагалі все одно чи то буде Україна, чи росія, чи Румунія. Хоча після вторгнення ситуація трошки змінилась.
-
Одеса це не 10к жителів, далеко не 10к, якби вийшла вся Одеса я б подивився, а так може бути що половина зальотних, каруселі із західної там пам ятають
-
Ви мені не розповідайте що і як. Я одесит і 40 років жив в Одесі. Я був на майдані одеськім. Я був на демонстраціях. Я був спостерігачем на виборах від проукраїнських сил. Але Одеса це дужо більше ніж 10 тис активних проукраїнських громадян. Я добре знаю ситуацію. А ще страшніша ситуація по районах області. Там від громади залежить, але наприклад район Болграда та Ізмаїла то там просто жах.
-
Я думаю, що Одеса почала готуватись до вторгнення же до 24 лютого саме тому, що вона така проросійська. Саме тому на третій день вже всюди були барікади. Саме тому все місто сиділо у темряві у очікуванні нальотів. Саме тому під час Майдану вона збирала проукраїнські мітинги на 10к+ людей (а це ж навіть не гуморина) та безліч людей їхало до Києва з Одеси. Це все прям кричить як населення хотіло до росії. Мабуть і досі хоче, але злі бендери не дають, ага.
-
Самі робили опитування?
-
До того, як його вибрали, коли була проведена декомунізація, та яка насправді проблема в Одесі.
-
А хто до цього був мером, Ви знаєте?
-
То людям хто своїх близьких поховав не треба на них ходити, чи що? В мене там друг загинув. То мені тепер відхреститись від нього? Типу здох ну так і треба?
-
Ну, щось мера вибирали ватного (маскимально ватного Скоріка розуму вистачило не вибрати). Щодо колорадських стрічок, як заборонили, то пішло в моду замість них прапорець Одеси (якщо не колорад, то прапорці Одеси і України). Щодо рос мови прям біда, багато людей бачив, що втупиться, але не перейде. Вже під час війни в школу за табелем дитини зайшов, кажу українською, а ці громадяни російською…
-
Зараз ще більше їх буде😂
-
Нічо, я сильна 💪
-
Обережно. Зараз всі мазохісти прибужать до тебе. Бий Кобзарем, я потерплю, я можу….