Український Монреаль
-
Половина вільних місць забронювали за менше двох днів. Я так бачу що вам подобаються наші здибанки. Надалі будуть ще кращі заходи та ідеї щодо спілкування. Любі друзі, оголошую бронювання на 26те листопада. Планується здибанка, щоб пограти у настільні ігри та послухати пісні у виконанні чудових голосочків. Знаю, що формат новий і впевнений, що вам всім сподобається. Нагадую, що для затишного та комфортного вечору місця є обмеженими. Заплануйте заздалегідь чи зможете прийти. У програмі: нові та вже такі рідні друзі. Цього разу ми робимо збір, щоб у майбутньому провести концерт талановитих людей нашої української комюніті. Концерт буде відбуватись після Нового року. Вартість квитка - 10$. instagram.com/montrealukrainians?igshid=YmMyMTA2M2Y= t.me/montrealukrainians
-
Так ось, в притулках багато породистих, ми також звідти будемо брати, тільки пізніше, а то моєму йорку нудно вдома) Треба тепер знайти такі притулки
-
На вихідних заїдемо туди
-
Шоб я без тебе робив сонечко :)
-
Так визначену,ну пошукаю на ФБ і в google
-
Список ресторанів
-
А що це?
-
Я шукаю адресу але шось не знаходжу в гугл мапс. Наглядно знаю де це, а назву їхню вже не пам'ятаю
-
Вітаємо
-
Особливо знаючи що тут можуть бути навіть на одній вулиці однакові номера будинків.)
-
Це назва складу чи назва вулиці?😁
-
А можете уточнити адресу?
-
О а ще знаю склад де недороге і класне м'ясо риба та ікра. Це кут 40ї та 13ї.
-
Ще овочі дешеві у арабів. Sami fruits наприклад. А самі смачні в Костко. Це для тих хто салатами харчується.
-
О, нічого собі, буду знати. Дякую
-
Там треба слідкувати за тим що на скидках. Наприклад коли макарони за 1$ пачка (ті шо зазвичай по 2-3) то я беру пару ящиків, шоб вистачило на пів року. Ну і таке інше.
-
Було питання *
-
Мені і вибір там подобається
-
Ви визначену породу хочете взяти? Читала в групі якійсь на ФБ що уже будет питання про цуценя і в коментарях писали що можно взяти з приютів
-
Дякую!)
29 Jan 2023, 07:13
27341/236993
about an hour ago