Український Монреаль
-
в Китая забагато внутрiшнiх проблем, та їх тактика чекати, бо так вони стратегiчно переможуть США довгостроково. Але ж там "новий Мао" Сi, спроможний на безглуздя
-
нео-османська Iсламска iмперiя вiд Балкан до Середньої Азiї, турецький свiт як "русский мир"
-
Ну я не вірив виключно через дибільність такої ідеї як напасти 140к на 40 мілліонну країну, яка вже 8 років воює, війська якої не порівняти 14 року та 22 року) Це божевілля, це наскільки потрібно в своєму світі пу жити, щоб бути впевненим у такому нападі.
-
Дякую ))
-
В туреччині вони дуже хочуть повернути країну у доататюрківські часи. На всіх жінок хіджаб, всім чоловікам бороди, 5 разів молитись.... Вони кожного року будують все більше та більше релігійних шкіл ніж звичайних.
-
Якого саме?
-
Психологiчний захист, втеча з реальностi вiд страху
-
Точно. Офiцiйна мова провiнцiї одна, на нiй увесь документообiг.
-
Я ще 24 десь до 10 ранку намагалася не вірити аж поки не почула алтилерію Тупо відкидала чомусь ці думки
-
Тож вiд божевiльних неможна чекати рацiонального мислення. Доречi, китайська чи турецька влада дуже схожа на оркську.
-
Це точно? Я теж так думала але а вдруг англ потребують
-
Увесь свiт хитається зараз як давно не було вже, та нiхто крiм України та Заходу нiчого не робить щоб це припинити. Знов голодомор, знов геноцид, знов знищення мирних мiст вщент
-
А як можна повірити що буде така війна? Я от досі в шоці. В 2022 році таке робити це щось надто божевільне.
-
www.bonjourquebec.com/en-ca/listing/events/festivals-and-special-events/santa-claus-parade-downtown-montreal-10242509