Український Монреаль
-
Господи, це тепер мій фаворит, я вперше його бачу, балдеж )) )
-
У вас вдома? А можна адресу?
-
Вдома
-
А де в Монреалі є гарний борщ?
-
Про внутрішні органи?
-
Ганнiбал Лектор знає
-
про печінку з нирками?
-
Чоловік повинен вважати свою жінку гарною, але має бачити не лише зовнішність, а й те, що всередині, розумієте, про що я?
-
"Серйознi" по статистицi розпадаються в 80% вiдсоткiв випадкiв за 3-5 рокiв
-
То я теж говорю про серйозні стосунки, а не про перше знайомство
-
А навіщо перепрошую одружуватись якщо дівчина тобі не гарна?))) вона може іншому гарна а ти зіпсуеш життя собі та дівчинні)
-
Ну, зачепитися за фiзичну привабливiсть (рост тощо), а потiм по обставинам ;)
-
Які саме? Котику здебільшого секонд хенд) тобто господарі або погано піклувалися або вони переїхали в притулок для літніх людей) всі тваринки привиті, помиті тощо. Але потребують адаптації в сім'ї, тобто деякий час можуть боятися вас. В мене окрім мого укрокота Степана ще дві адаптовані канадські киці))
-
Духовка в висоту має 160 см, тож для неї всі чоловіки-високі, тут нічого вам не скажу, бо не маю досвіду Я говорю про те, що дівчина навряд чи буде зустрічатись з хлопцем лише тому, що він гарний, у той час як є багато випадків, коли чоловік одружується з жінкою лише тому, що вона гарна
-
То комплексне питання, головне що на виходi пшик прогнозується для бiльшостi дорослих в планi опанування мов.
-
та я не кажу про одруження чи комплекси, просто таке йе і воно серед нас, і я не побігу кожній писать що вона огидна. Проблема Алекса що він написав це у чат)))