Український Монреаль
-
так, вся рідня там, тому я як на собі все відчуваю(
-
ооо, дякую, а то прям всі кажуть за спец одяг, я ще й без автівки.
-
Хз Я колись давно зрівнювала погоду в Чернігові (там живу) і Монреалі То мені здалося,що в Чернігові холодніше) Тому не розумію чому все так бояться зими)
-
це дуже влучно. Та ще минула весна теж до порівняння годиться🥺
-
щось я все боюся зими
-
Якщо ти тут пробув, наприклад півроку. І плануєш їхати до манітоби.це НАПРИКЛАД. Тобі тут потрібно вирішити щось 1) з квартирою ( оренда ж в основному на рік) . 2. Продати всі меблі комусь ( знову ж таки , перевезти туди дорого , продаєш тут за безцінь аби продати, там знову все ж потрібно буде купити, тобто втрачаєш гроші).3. переробити страхівку, права і тд. 4. Знову там шукати житло і обживатися. Шукати роботу. 5. Шукати роботу відразу під програму . І це мінімум того що потрібно вирішувати на перший час. Це все займає час. І нажаль це не декілька днів . То витрачені сили, гроші і час. І емоційний стан. Це все можна направити тут для конкретних кроків що є основою для успішного отримання ПР.
-
Вибудувати стратегію на перший рік, два і три в своїй провінції. Мати при цьому план А і Б. Проживши в одній провінції рік- півроку- Переїзд в іншу - означає все робити з самого початку. Вивчайте квебекські програми, і будуйте свої плани на життя. Квебек не такий страшний в плані іміграції. Головне приймати рішення головою, а не панікою . Більшість начитається постів з фб і тіктоку, інстаграмі про легку іміграцію в інших провінціях , і розганяє паніку в інших людей. Почніть з того що пропонує квебек. Оцініть свій попередній досвід. Куди ви його можете застосувати. Вивчити французьку мову. І не сприймати французьку як перешкоду. Вивчення нової мови - це суто процес вашого росту. Якщо ви за два роки можете вивчити мову. То вам і інші задачі під силу .
-
Я летiла з Польшi з новою валiзою, не обмотувала плiвкою, в Францiю моя валiза прилетела вся бита