Український Монреаль
-
В нашому селі декілька пенсіонерів насмерть замерзли, бо субсидія на одного не покриває опалення старої хати, а так пенсіонери які ще ходять на велосипеді дрова з посадки ночами возять, бо в нас закон такий цікавий що брати сухостій неможна а здихати можна
-
Не знаю, ким ваш тато працював, але підозрюю, шо то вам і скривило кругозір. В моєму кругозорі люди отримують копійки, бо працювали все життя на простих роботах, не держ службовці. Але якщо бабця пропрацювала швеєю в селі все життя і в селі ше добре живеться, бо і компанія є, і город свій, то то, шо я бачив у Львові - то була повна печаль. Старенька сусідка накривалася кількома ковдрами, бо не мала грошей навіть на лекарства, не те що на комунальні
-
Говорила з одним українцем, сказав що запитував при подачі на допомогу чи можна працювати, сказали що максимум десь 300 дол ожна зароблять при цьому. Так що дивно… в різних місцях по різному говорять про одне і те ж.
-
Так ,вони сказали що це типо не соц допомога ..ну побачимо .чекаємо листа
-
Просто є ті, кому відмовляли в якійсь допомозі, бо вже працювали
-
А ну хз, може так можна, я не шарю)
-
Теж на своєму досвіді це помітила…
-
Тут не можна отримувати допомогу для безробітних і при цьому працювати
-
Ні, ці гроші потім енівей попросять повернути
-
Та таке ..гроші на шару завжди потім вилізуть через одне місце🤣
-
Підскажіть , перед тим як піти на роботу прийшла соціальна місячна допомога від Квебека , я прийшла і сказала їм, що вона мені не потрібна, тому що я тепер працюю , вони сказали добре. но потом вони знову прислали за місяць і сказали що можна отримати допомогу і працювати це типо для українців. У кого було щось схоже?!