Український Монреаль
-
Так
-
Бо у нас набагато більше спільного із умовним чорним, який зміг піти у школу тільки два покоління тому.
-
То вам пощастило. Я 4 роки жила на близькому сході та бувала в африці, мала що слухати.
-
Там в США навіть пропонували українців та поляків відокремити від «білих», бо в них не було такої історії приниження та зниження інших народів як у багатьох колоніальних держав.
-
Насправді, я ніколи не стикалась із поганим ставленням до себе як до «білого» ні в індіанців, ні в інших. Навіть кебекуа кажуть що ми як вони і мали повну історію страждань та боротьби.
-
Те, що творили люди з іншими на захоплених територіях завжди був жах. Я розумію чому білих так не люблять у світі, хоча ті ж українці до колоній Іспанії чи Франції відношення не мають, але й у нас буде таке саме ставлення до р**сні ще багато років.
-
просто для прикладу: якщо ми зараз дамо задню, то наступного дня кадирівці постучать вже у вашу хату, бо ви рік назад погано писали про путіна у вконтакте
-
Вона майе рацію хлопці, вся наша культура про волю та незалежність. І навіть якщо туземці щось там втратили після революції - вони отримали змогу жити по справжньому, продовжувати свою культуру по справжньому.
-
Гарного дня.
-
Ніколи не думала що в чаті українських біженців буду чути що рабство це не все так однозначно, деякі жили нормально, і взагалі, хулі влаштували війну якщо померла купа людей і жили б собі нормально під імперією. Але головне щоб це було українською, так.
-
Я знаю. У нас навіть в компанії розповідають про важке життя корінних народів та як це було.
-
І канадці про це пам’ятають і цим не пишаються.
-
Paid labor на плантаціях з’явився тільки після революції.
-
Канада так само з'явилась на землі далеко не білих фермерів.. .🧐
-
питання того як це так у білого фермера земля на землі тузевців)))
-
особливо південь