Український Монреаль
-
А кредитку на яку суму відкривають ?
-
Щиро дякую вам за пораду !!!! Завтра буду йти на штурм ))))
-
Приходиш у банк, вони тобі призначають зустріч. Відривають debit cards, З собою візьми паспорт, SiN, Work Permanent, потрібен номер телефону (можна і укр., але я не рекомендую). Але не полінуйся зайти в кілька відділень, тому що зараз велика ймовірність, що призначать зустріч не на цей же день
-
мені зробили того ж дня. Але я зайшов у кілька відділень, перш ніж досягти цього результату. Якщо тобі прямо терміново так це Scotiabank. Що мені подобається, те, що їх додаток зручний(часто від інших чув невдоволення про їхні банки). Обслуговування безкоштовне + бонус за першу реєстрацію. Я кредитку отримав за тиждень. За весь час не було жодних проблем із платежами.
-
Щиро дякую вам !!!!надіюсь все буде добре )) головне зберігати спокій і не втрачати наполегливість ))
-
Нічого страшного там нема. Раді вітати вас у цій країні і у нашій діаспорі 😊
-
Можете розказати деталі ? Як сама процедура відбувається ?
-
Сьогодні в цьому переконався ) але труднощі закаляють )))
-
Перший час складно, поки зробиш ті всі документи і так далі
-
Можна зробити в той самий день ?
-
? 🤔
-
Тримайтеся 😌
-
Доброго дня вибачте за таке питання , можливо хтось має інформацію на рахуно Україномовного менеджера в банку ? Дуже цікавить така інформація ! І порадьте де найшвидше можна зробити картку в банку ? Ми прибули вчора до Монреаль ! Завчасно дякую вам за допомогу !!