Український Монреаль
-
Я зараз веду цю рубрику вночі ))
-
Замість "Доброго ранку" відповіді на найпростіші питання від Кариму ☕️
-
Така інформація є в пошуку чату? Йой, треба навчитись і мені шукати.
-
t.me/montrealukrainians/41468
-
Дивіться на прикріплене
-
доброго ранку, скажіть чи є у когось імміграційний адвокат?
-
Це я так розумію ще дуууже оптимістичний сценарій )
-
Не за 4 місяці робиця. Тут більше новоприбулі. А резидентстао буде хочаб за два роки
-
Доброго ранку! Скажіть будь ласка Хтось робив собі резидента? Це важко і як це робиться ?
-
В деяких пет шопах можна зробити
-
Потрібен грумер для двох довгошерстних котів. Потрібно підстригти і обрізати нігті .
-
Підкажіть будь ласка, скільки коштують індивідуальні заняття з англійської мови в Монреаль, орієнтовно
-
♈️ Овен 2 листопада. ✨ Не день, а якась гра в кальмара. ♉️ Телець 2 листопада. ✨ Останній місяць осені почався, а ти знову нічого не встигаєш. ♊️ Близнюки 2 листопада. ✨ Ти потрапиш у дуже смішну ситуацію. ♋️ Рак 2 листопада. ✨ Ти надто агресивний, припиняй. ♌️ Лев 2 листопада. ✨ Включай мізки, сьогодні доведеться напружитися. ♍️ Діва 2 листопада. ✨ Сьогодні корисно побути егоїстом. ♎️ Терези 2 листопада. ✨ Займися власним харчуванням. Ти те, що ти їси. Дієта, привіт! ♏️ Скорпіон 2 листопада. ✨ Займися сьогодні будь-яким спортом, не лінуйся. ♐️ Стрілець 2 листопада. ✨ Подружися з Водолієм, не пошкодуєш. ♑️ Козеріг 2 листопада. ✨ Будь злішим, сьогодні можна тільки так. ♒️ Водолій 2 листопада. ✨ Тобі не завадили б театральні курси. ♓️ Риби 2 листопада. ✨ Ох, сьогодні ти точно збожеволієш. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
І податок менше
-
Думаю є. Там зп досить високі
-
Ну тут також мені здається не так просто все, якщо робота знайдеться в Торонто, де оренда якихось фантастичних сум коштує, то чи є сенс туди їхати )
-
Ви шукайте, де знайдете туди і їдьте
-
В тому питання, яке місто вибрати щоб чоловікові була робота в ІТ...
-
Мені здається вам легше буде переїхати до Канади, я думаю вам тут з житлом буде легше, якщо настільки все там погано
-
Ні, в невеликому, ми в місті Мерседеса, в Зіндельфінген, це земля Баден-Вюртемберг
29 Jan 2023, 07:13
31501/236514
23 minutes ago