Український Монреаль
-
А-ну, а-ну. Намалюйте мені, будь-ласка гарний і дешевший контракт на два номери плюс домашній інет. Дякую
-
Що тут поганого у відношенні до кацапів?
-
Ппц дорого :)
-
Ви були не наполегливі. Я на третій день у Канаді, без кредитки зробив у Відеотроні контракт для себе і дитини + домашній інтернет за 152$ на місяць. В мене умовний безліміт на телефоні, у дитини 10гіг
-
Мені однаково, що ви читатимете. Але ваша позиція чомусь дуже натякає на те, що росія справедливо вдерлася до України. Ви не одна з Донбасу, але я ні разу не чула від українських патріотів звідти, про те, що нема значення, хто бомбив Донбас 8 років. Кому ви маєте цим завдячувати. Бо це звучить як мінімум дивно. І я більше не хочу продовжувати цю тему. Будьте здорові.
-
Вони взагалі мають власний погляд на діюче Законодавство України
-
Йдіть насолоджуватись осінню :)
-
www.mtlblog.com/montreal/things-to-do-this-halloween-weekend-in-montreal-2022
-
Я прогулялась, намотала містом 15 км, побувала і тут, і там, повернулась, а тут все ще мовне питання :))
-
Нагадав анекдот про зека та золоту рибку
-
Бачили сьогодні монумент
-
Розколюють суспільство як раз не ті люди які вимагають мови, а ті які толерують язик, ті які захищають язик в Україні. Вони, існуючий розкол, лише сильніше пломбують. Розкол у нас був, є і буде до тих пір допоки вони не замовкнуть зі своєю «какая разница». Неманіяких борців проти розколу, є люди які закріплюють цей розкол, прикриваючися боротьбою з ним.