Український Монреаль
-
Ви можете просто із інструктором їздити, і все.
-
Так ціни на leasing аппартаментів взлетіли так що просто неможливо. Я через це живу там де живу вже років 7 і переїзд не планую до покупки власного житла. Така стратегія на справді досить вигідна оскільки за законом арендодавець може підняти ціну лише на 1 відсоток на рік
-
Теорія 4 тижні, далі у вас буде змішано теорія та практика, можна зазвичай здавати з дому та відвідувати по Зуму, там типу 2 години за раз.
-
Я їздила із подружкою інколи просто :)
-
Люди досить часто не розуміють вартість свого часу.
-
Не важко, 1 рік на повні, 1000$, англійська є.
-
Про це непогано було на каналі Not Just Bikes, до речі, хоч я і не завжди із ним погоджуюсь.
-
Де мурашники бідних людей субсидують сабурби багатих.
-
В інших містах часто або будинки, або мурашники.
-
Одна із основних проблем Канади із новобудовами це NIMBY, та зонування міст. Є цілі райони, де можна будувати тільки одноповерхові приватні будинки, і якщо це підходило Канаді 50-100 років тому, то зараз народ вже не влізає у міста. В Монреалі найбільш не така система, тому ви й бачите купу missing middle житла — тих самих таунхаусів чи трьохповерхових будинків із зовнішніми сходами.
-
Нерухомість це велика частка бюджету Канади, на жаль, тому уряду вигідно щоб вона була дорога і ми між собою за неї конкурували.
-
Плюс у нас тільки зараз почали вводити додаткові податки для купівлі іноземцями і т.п. Інакше китайці відмивали гроші через новобудови у Ванкувері.