Український Монреаль
-
Люди просто нажаль забувають що для багатьох війна почалась багато років тому. Це як люди із Чорнобаївки не люблять жарти про те, що треба знову там повторити вибухи.
-
Хуст, прилягаючі до нього села - багато угорськомовних/русінськомовних
-
Ну ніпанятна же. ))
-
От ви наче приходите до миру, а потім хуяк і знову смаколики якісь :)
-
Ще раз повторюю. Мова є вибір - кожного. Але краще вживати смаколики
-
У кулі в голові москаля немає мови, будь-яка підійде :)
-
Слухайте, мова, звісно, має значення, бо це національна ознака, але Тези про те, що війна почалась через російськомовне населення - в корені невірна Тези про те, що війна закінчиться, якщо всі перейдуть на мову - теж Не можна примушувати розмовляти на тій чи іншій мові, бо це вже якийсь френдлі файєр починається. Правила чату - це одне, приватні розмови в колі сім‘ї - це вже інше Не забувайте, що в людей і так стрес, а будь-які інші зміни в звичках будуть цей стрес підсилювати. Хто хотів в житті перейти на українську за своїм бажанням - вже перейшов. Хтось це робить поступово, хтось зразу, хтось принципово не робить взагалі, але має стійку позицію та допомагає коштами чи волонтерить і кожен по-своєму правий і молодець Принижувати своїх же через мову - це дуже тупо, особливо, коли не знаєш, чим людина взагалі займається і шо робить для країни зараз
-
Ви серйозно вважаєте що на фронті всі розмовляють українською? Я от в Києві і тут нікого не парить на якій мові люди розмовляють, достатньо того що у людей одна мета і один ворог. Можливо сидячи в Канаді то є час і емоції міркувати про мову, але ні в Києві його нема, ні тим паче на фронті. Гляньте хоч відео з фронту і почуєте що російською серед наших як мінімум не менше.
-
Хто робив довіріність на продаж авто в Оттаві поділіться досвідом .
-
вспамйятайте підора Ляшко, який представляйе інтереси олігархату - розмовляйе на соловйінній - нехай вам буде приклад, що сильна громадянсько-політична позіція важніше за мову
-
Ну не треба цю чухню про російськомовних захисників парити. Це та саме теза, мовляв де ви були, коли восєм лєт дамбілі бамбас. В мене два однокласника воює, а один в КБ Маяк. Усі, наголошую - усі від школи були російськомовні. Від початку війни перейшли на українську. То про російськомовні щелепи - не варто
-
я з бессарабії, переважно люди розмовляють ру/укр