Український Монреаль
-
І там напевно буде без сімки якщо новіші моделі , ви не знаєте? мені треба щоб працював в Європі
-
Вони тут дуже шанують пам'ять загиблих канадців підчас Першої Світової. Серед канадців у ній служило більше 600 тисяч, і загинув кожен десятий. Враховуйте що тоді населення було 8 мільйонів.
-
Дитині в школі (ну не тільки йому, а всім дітям) наказали написати листівку Канадським Ветеранам Збройних Сил з поздоровленням зі святом і окремо написати, що дитина знає про війну. Син весь вечір пише, підходить до мене за перекладом інколи. Гадаю вчителі у школі прозріють
-
Так, ото то
-
Вони його офіційно зняли із виробництва ще чотири роки тому.
-
Не певна чи там Х буде, це вже дуже старою моделлю вважається.
-
Так.
-
Там без прив’язки до операторів ?
-
В Епл сторі.
-
Слухайте , де можна купити IPhone X max unlocked непривязаний до ніякого оператора і щоб не помісячно платити а всю ціну зразу заплатити? Була сьогодні в Best Buy , у них немає , без поняття де шукати, онлайн не підходить
-
Подивилась, остання велика битва на канадській землі була у 1866 році, коли загинуло 10 людей із обох боків. А остання повноцінна війна була більше 200 років тому.
-
Тим паче коли вони основний союзник США, відділені від усіх океаном та це величезна держава. Тут москалі тупо із голоду подохнуть поки дійдуть від одного міста до іншого.
-
Це справедливо майже для усіх членів НАТО, насправді. Нас війна із москалями модернізувала, а вони тут востаннє мали війну на своїй землі дуже давно, тому всі не лякані.
-
The so-called XERUS HARDENED military exercise involves 375 Canadian Armed Forces reservists. Troops are practicing military maneuvers and combat procedures to gain training in different environments, times of day and conditions. "Residents may notice troop movement, military vehicles, overhead helicopters and sporadic gunfire," according to a military notice.
-
www.mtlblog.com/montreal/the-military-is-blowing-stuff-up-on-islands-near-montreal-you-may-feel-rumblings Оце хотіла скинути, українцям в першу чергу. Не лякайтесь, будь ласка.
-
Перепрошую :)
-
Ла Терасса, як яскравий приклад
-
Мені вже плюха прилетіла. Не люблять мертвих кацапів. А в цьому відео, кацапи - живі. Але - прилетіло
-
Ну, після того, як я бачила як народ косить під українців щоб отримувати пільги чи якусь допомогу, нічому не дивуюсь :)