Український Монреаль
-
В нас теж питали візу та вп, це типу щоб зрозуміти, що ви тут легально та у вас є можливість працювати
-
В великих містах теж потрібні ліки, гігієна, одяг і тому бодібне. Дуже багато людей шукають це, особливо матері одиночки та біженці. Нажаль іноді зачиняють пункти або відмовляють, бо скінчилось. А найближчим часом ще гірше буде, чекаємо на визволення окупованих міст.
-
Я розумію, це чудова ініціатива і зо люди приділяють час і сили та не забувають про Україну. Просто, як на мене, допомога з Канади грошима ефективніша:)
-
Занадто
-
Вони звернулись, я поширюю. Також, багато продукції немає доступної вже там. По цінам можу десь ще посперечатись
-
От чого всі хочуть тільки сварити і бачити погане. А потім про Україну так і кажуть, що в нас одна корупція. А про все те хороше, що в нас є не кажуть. Тому що Українці люблять жалітись на своє життя і шукати кращої долі. Так, хтось відмиває гроші, але добра робиться набагато більше. І людям дуже допомагають! Я з Дніпра, в нас зараз дуже багато переселенців і я особисто знаю людей і була в організаціях, які безкоштовно і смачно годують, видають гуманітарку і допомагають всим необхідним. Якщо не знаєте куди донатити, можу скинути вам волонтерські організації Дніпра з щоденними звітами.