Український Монреаль
-
я був в україномовній, ми співали пісні а не пєсенки, дякую тобі мама
-
За часів СРСР/УРСР в Херсоні більшість шкіл були російськомовні, нажаль.
-
вони це до себе в урюпінськ отправлять потім, так що нічого не заміноване
-
В таких місцях лазити... Заміновано може бути. 46.62739, 32.56891
-
Добре, але донька-спортсмен та Їй підібралі школу 1,5 години на транспорті в один бік... це ще зима не прийшла
-
Всім привіт ! Ще є питання 🙏 як із закордону, з Європи отримувати грошові перекази на канадську картку , rbc банк ?
-
добре, дякую!
-
на скільки я памйятаю ващі діти у канаді не зовсім ващі, 100% існуйе якись орган який це контролюйе, мусите якось з ним договарюватись
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласочка, чи можна відмовитися від канадськоЇ школи та продовжити ходити до онлайн української?
-
Доларама
-
♈️ Овен 26 жовтня. ✨ Твоя доля і успіх на день: Терези. ♉️ Телець 26 жовтня. ✨ Перестань нити, на тебе зірки дивляться. ♊️ Близнюки 26 жовтня. ✨ СЬОГОДНІ ЗАХОЧЕТЬСЯ ВИБУХНУТИ. КРАЩЕ СХОВАЙ СВІЙ СТВОЛ. ♋️ Рак 26 жовтня. ✨ Дивись під ноги, є ризик отримати травму. ♌️ Лев 26 жовтня. ✨ ЗНОВУ В ТЕБЕ ЗАКОХАЛИСЯ. ТИ ЧОМУ ТАКИЙ АПЕТИТНИЙ? ♍️ Діва 26 жовтня. ✨ Все вийде, ти ж лапочка. ♎️ Терези 26 жовтня. ✨ ТЕБЕ ЧЕКАЄ ВАЖЛИВА РОЗМОВА. ♏️ Скорпіон 26 жовтня. ✨ Швидкоплинні романи радості не принесуть. ♐️ Стрілець 26 жовтня. ✨ Будь непередбачуваним! Влаштуй якусь хрінь. ♑️ Козеріг 26 жовтня. ✨ Ти любиш перемагати, але для початку потрібно перемогти ковдру і встати. ♒️ Водолій 26 жовтня. ✨ Неприємності закінчилися, ти впораєшся. ♓️ Риби 26 жовтня. ✨ Ні і крапка. Досить прогинатися під інших. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
привіт, шукаю роботу в Монреалі або біля нього, (в стороні шатоге боарнуа мерсє) є досвід роботи в констракшн (реновейшн демолішен) є досвід в канаді україні та польші, про себе: швидко вчусь і багато чого знаю в цій сфері так як в україні вчився на будівельника, непроти новим знанням, готовий до грязної чи чистої роботи ( в більшості це грязно) розмовляю українською *рус*, скоро закінчую навчання французької але не дуже добре розмовляю нею, розумію англ але вільно теж не розмовляю, це поки в процесі вивчення, розгляну всі варіанти, дякую!
-
Вам далеко до Бросарду? Якшо ви зайдете на сайт їх дитячої клініки рівно в 12 ночі, то зможете зловити апоінтмент до лікаря на завтра. Але туди тільки машиною. centreup.ca/en/ То якраз інший варіант, валк ін клініка, в яку наперед можна записатися на конкретну годину. Може і в якусь біля вас можна, не знаю