Український Монреаль
-
Завтра спробую відмінити курси французької, сподіваюсь мене не змусять повернути гроші які я не отримав, бо вже одна дівчина мені розповідала таке про стипендію яку вона не отримала під час навчання а потім повертала
-
Дякую, так, лише про візу запитую.
-
Ми вже замовили паспорт у Анталії, очікуємо. Купуватимо квиики по новому паспорту, а візьмемо старий де є віза до червня. Бо розумію, що може й за 6 місців сплину дії паспорта вже можуть не впцстити дитину. Хочу бути впевнена, що як приїдемо то швидко зможу подовжити термін дії візи за власним терміном (мій до 2029 року)
-
Чому саме не можна? Бо потрібно буде повернути? Зараз підтвердили допомогу але вже перший день відвідав курс, сподіваюсь ще не пізно відмінити
-
-
Можна ваш контакт у приват?
-
Шановні, таке питання, може хтось стикався: як і де подовжити дитині термін дії візи у Монреалі, бо ми приїдемо до Монреалю десь за місяць до закінчення дії паспорта та візи сина (йому буде на той час 11 років). Новий закордонний вже замовили, чекаємо. Підкажіть будь ласка куди йти у Монреалі і як все зробити швидко, скільки на те знадобиться часу, чи вистачить 1 місяця? Дякую.
-
А як же 😉 як тільки машину куплю 😆😆😆
-
пiдвезеш до фудбанку