Український Монреаль
-
Ні, не можна, або одне, або друге. Тобто по факту ви можете йти тільки по одній програмі з двох. Але от сума вже буде залежити від вашої сімейної ситуації. Якщо умовно кажучи ви одна і на вас 5 дітей - сума виплат у вас буде відповідно висока. Якщо є чоловік, дитина вже не немовля, і хтось з вас двох працює - буде значно менше
-
@Karim_Baltazar оцей сторожила Монреалю точно знайе
-
Доброго вечора підкажіть будь ласка де можна придбати українські книги в монреалі.дякую
-
Дякую вам
-
Все залежить вiд загального iнкаму вашоï родини, наприклад в вас двойе дiтей i цiйеï стпендiï вам нiяк не вистачить - тодi можно, а якщо у вас навпаки чоловiк, який працюйе - то вони порахують загальний iнкам i сеорiш за все нiчого не дадутт
-
Добрий вечір 😁дорогі люди❤️Підкажіть мені,може хто знає. Коли йдуть вчити французьку мову на повний день і оплачують. Чи можуть подаватися на поміть від Квебек? Якщо знаєте напешіть мені, велике дякую
-
Життя та робота у провінції Квебек Дізнайтеся про унікальне життя на Іль-де-ла-Мадлен і про можливості роботи.👇 Іль-де-ла-Мадлен пропонує унікальний спосіб життя. Ті, хто живе тут, можуть свідчити про багатство можливостей: професійних, соціальних, спортивних, культурних. Жити на островах означає мати можливість працювати, відпочивати... і відчувати перебування в цьому місці, як вдома! Приїзжайте та відкривайте для себе наш чудовий регіон і отримайте для себе можливості роботи двох роботодавців: Accents Hotels і Résidence Plaisance. Що якби ваше майбутнє було тут? ‼️ До зустрічі у середу 26 жовтня 2022 року о 17:00. 👉 Чекаємо на вас: www.eventbrite.ca/e/vivre-et-travailler-aux-iles-de-la-madeleine-tickets-446021531407
-
Пішли в приват.
-
Солдат чи медик?
-
Добрый день! Хто в Монреалі робить маникюр та педикюр потрібно терміново на сьогодні чи на завтра.
-
instagram.com/montrealukrainians?igshid=YmMyMTA2M2Y= Прохання до вас, надсилайте світлини мені щоб можна було поширювати те що ми створюємо в нашому місті. Підписуйтесь. Разом ми сила. Хочу вас привітати з тим що вже майже всі місцеві організації діаспори почали про наше збіговисько говорити. Не дуже гарно місцями. Деякі заздрять тому що ми доречніші. Ми намагаємось взаємодопомагати один одному і у нас спільнота цікавіша ніж застарілі спілки.
-
Якраз сьогодні туди надсилали пакуночок для воїнів.
-
Нічого, скоро звільнимо :)