Український Монреаль
-
Привіт! Коли і де саме сьогодні маніфестація?
-
Дякую за пораду. Так, дизайн та й форма взагалі має значення. І мені не все рівно. Просто то скрін-шот останньої презентації з іншого місця. Це останній слайд із контактами. Ось моя візитка. Сподіваюсь, зараз дизайн всіх влаштує ☺️ дякую за увагу.
-
То я про айфони Операторські банять, в мене операторський айфон був , розблокували в Україні , а тут його заблокували знову Не могла ні застосунок встановити , ні карту підкріпити для оплати , а потім оператор каже гуд бай Америка , а він як раз зі Штатів 😃
-
це так...правда! Нормальних людей ..різних колірів шкіри ..вихованих і ввічливих тут більшість.. це ще відчувається)
-
різні випадки...різні нюанси) Ви ж не можете знати що роблять сусіди зверху де музика... сміх...топотання ... Можливо там просто день народження дитини.. а можливо зброя...канабіс. ..алкоголь... Ви жмете кнопку ліфта..піднімаєтесь до сусідів...дзвоніте або стукає те у двері...вона відчиняється і на вас дивиться обдолбаний юнак..чи чоловік... і вже конфлікт! Це опасно... Тому.. якщо ви знаєте своїх сусідів дуже гарно це ще їх можно попросити, в іншому випадку...раджу виришувати такі питання за допомогою осіб яки вправі їх виришувати)
-
Мені здається що до цього складно звикнути після України, але тут реально набагато більш мирні люди і преса просто створює ілюзію усіляких gang crime та іншого трешаку.
-
Тому якщо у шумі немає елементу алкоголю, інших наркотиків, зброї чи насилля, зазвичай можна просто поговорити із людиною.
-
Просто відразу викликати поліцію це і є ескалювання конфлікту, якщо чесно. Вам потім із цими сусідами ще жити, а ви могли просто їх попросити прикрутити гучність "Месників" чи "Відьмака".
-
Ну, я звісно не про ситуації в стилі "чую як сусід вночі б'є дружину", це відразу до копів :)
-
Люди бувають дуже різні...
-
В мене такий досвід був і із студентською вечіркою, і із спортивними чемпіонатами у сусідів.
-
Так до чого тут залякування? Це ж Канада. Тут здебільшого вистачає сказати "ви голосні" і людина вибачиться і скаже що не знала що її так добре чутно.
-
не думаю що вірно віч на віч размовляти з тим хто порушує режим вночі :) Порушник може навпаки зробити заяву в туж саму поліцію що ви ії пришли і залякували. Тому тільки лендлорд ..або поліція.)
-
Дякую усім :) Здається, концерт вже завершили