Український Монреаль
-
Доброго дня! Так)
-
Теж такої думки. Але обставини ніхто не відміняв
-
У цьому плані тут важко 😂
-
Так, ми прийшли, записалися. Потім прийшли за записом. У процесі оформили картку. Одну дебетову дали відразу (вона без Прізвища і нею не можна користуватися в інтернеті), другу чекаємо поштою, стандартна кредитна (ліміт на перших порах поки що 500$)
-
сенс тільки на дебетову оформлять, на кредитну нема сенсу
-
Скажіть, будь ласка, у аеропорту дали синові 16-річному тільки ворк перміт. Стаді перміт, як сказав офіцер, треба зробити онлайн. А де це робити онлайн?
-
Привіт! А підкажіть, будь ласка. Учора відкрили рахунок у банку "Дежарда". Нам зараз видали на руки дебетову карту, а потім надішлють уже кредитну. Чи є сенс оформляти допомогу на цю дебетову картку або дочекатися вже кредитної?
-
Добре. Дякую!)
-
Ще одне: якщо Ви більше 30 днів перебуваєте за межами Польщі, то автоматично втрачаєте право тимчасового захисту в Польщі. Тому на Канаду це взагалі ніяк впливати не повинно
-
Дякую!)
-
♈️ Овен 20 жовтня. ✨ ЗНОВУ ЗАКОХАНІСТЬ. ♉️ Телець 20 жовтня. ✨ Сьогодні можна кричати і сваритися. ♊️ Близнюки 20 жовтня. ✨ Відміни всі плани і посиди вдома. ♋️ Рак 20 жовтня. ✨ Сьогодні ти точно здатний на все! ♌️ Лев 20 жовтня. ✨ Розберися, чого ти дійсно хочеш. ♍️ Діва 20 жовтня. ✨ Знайди собі Близнюка і зависайте вдома. ♎️ Терези 20 жовтня. ✨ Ой, особисте життя налагоджується... ♏️ Скорпіон 20 жовтня. ✨ Збери свою стару гвардію і відірвися. ♐️ Стрілець 20 жовтня. ✨ Будь ласка, скиньте грошей з неба. ♑️ Козеріг 20 жовтня. ✨ Не сподівайся на спокійний день. ♒️ Водолій 20 жовтня. ✨ Твої плани сильно зміняться. ♓️ Риби 20 жовтня. ✨ Риб сьогодні не зрозуміти. Ховайтеся. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Наскільки я знаю, ці речі не впливають одна на одну. Ви в Канаді не маєте тимчасового притулку і не вважаєтеся біженцем. У Польщі треба оформити песель і статус укр, щоб перебувати там легально. У Канаді ми отримуємо лише візу і дозвіл на роботу. Одноразові виплати в Канаді не пов'язані зі статусом біженця чи тимчасовим притулком. Наскільки я розумію - це абсолютно різні речі, не пов'язані між собою. Але підстави правні можуть бути іншими.