Український Монреаль
-
www.instagram.com/reel/ChoyIY_A7F-/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Є таке питаннячко стосовно адреси проживання. Перший час планую арендувати кімнатку. І я так розумію що адреса проживання то важлива річ, яку потрібно буде час від часу показувати. Як я зможу її підтвердити арендуючи кімнату? Чи підписується договір при аренді кімнати? Чи можливо є інші варіанти показати що ти саме там живеш? Чи все ж таки треба старатися як можна швидше з‘їхати на особисте житло? Дякую
-
У кого були проблеми получити фінансову одноразову допомогу,на дорослих все ок,дітей видає помилка?чи подавати на дорослих,а на дітей окремо?
-
Я просто питаю чи потрібно,чи це вплине на кредитну історію?
-
Доброго вечора,хто підкаже чи потрібно відкривати рахунки в двох банках?я відкрив в ВМО і маю рандеву на CIBC,чи це не потрібно?
-
Треба давали уроки української. Дуже гарна промова )))))
-
А якщо на повний день хочете, то через сайт Міністерства інтеграції, францисізації і іміграції
-
Можна в інтернеті пошукати найближчі до вас школи, зареєструватися на рандеву і прийти до них в назначений час. Я прийшла безпосередньо до школи, вони мені дали листок з розкладом і сказали, що реєстрація починається з 5 жовтня, через сайт їхній записалася і пройшла евалюацію.