Український Монреаль
-
Я по собі зрозуміла що воно нічого не означає, це трохи як ЗНО. Просто цифри, тобто ви можете взагалі нічого не відкладати і бути за 100 баксів від необхідності влізати в кредитку, але поки ви витрачаєте там менше 35%, у вас хоч 900 буде.
-
Я поки за це не переживаю, бо не збираюся поки брать кредит. Просто здивувалась що є якісь бали без кредитки
-
Я якраз про це ж писала кілька днів тому, цей рейтинг ну типу на тіндері пофлексити, не знаю)
-
Я комуналку ще не платила, тож мабуть інші оплати теж грають роль. Просто не знала про це, думала що якщо нема кредитки то кредитна історія нуль.
-
Скоріше комуналка та телефон, я думаю.
-
Тобто заробили раніше на дебіт?
-
+, коли я завела кредитку, в мене вже 700 із чимось було на той момент.
-
Оплату за телефон під‘єднала тільки два місяці тому, але скасую бо на днях зламали акаунт і хотіли зробить і трансфер на більше ніж 2000 дол. Але багато купувала на Амазон. Можливо це теж впливає… бо більш ніяких платежів не було. Тільки два місяці отримувала зарплату і трохи поклала своїх на рахунок, але ж це дебіт карта
-
А може у вас є контракт на телефон/інтернет або hydro quebec? Вони теж ідуть в історію.
-
Запудрять мізки будь-кому: 1 місце — Водолій 2 місце — Риби 3 місце — Терези 4 місце — Стрілець 5 місце — Лев 6 місце — Діва 7 місце — Рак 8 місце — Близнюки 9 місце — Телець 10 місце — Скорпіон 11 місце — Козеріг 12 місце — Овен
-
Хтось в курсі якщо нема ще кредитки то операції по дебіт карті впливають на кредитну історію? Сьогодні клікнула на credit history в онлайн банкінгу а там показує 630, але кредитки ще не було…