Український Монреаль
-
В Монреалі в магазині Marché Epicure знайшов об'яву щодо роботи на складі. Подзвонив - там українець, який назвався Вадимом. +15148876478 Про саму роботу нічого не розказує, пропонує вийти "прям завтра". За підписання робочого контракту нічого не каже. Коли я спитав інформацію щодо його фірми та його статусу в фірмі, сказав що передзвонить. Коли він передзвонив, на моє привітання "Доброго дня!", почав на мене кричати "Ти що укуренний, який зараз вечір??? Зараз день!!!". Після дуже дивного розговору із ним, інформацію про його фірму я не отримав, на жодну співбесіду я не пішов, термін не підтвердив. Сьогодні дзвонить мені, питає чи був я на інтерв'ю, я йому повідомив що знайшов іншого більш ввічливого роботодавця. Ця людина почала на мене кричати, "хлопче, ти в країні тільки пару днів, F@ck off!" та кинув слухавку. Що це було - не знаю, але боюся уявити, що буде, коли прийде час отримувати заробітню плату...
-
У нас десь через 2-3 тижні показало
-
підкажіть будь-ласка, після мед.огляду, повинно щось змінитися у особистому кабінеті ircc, бо ніякихлистів не отримала, а вже тіждень пройшов
-
можете їхати та шукати
-
щодо провайдера не допоможу, але якщо у вас fizz то можу пару гігов закинути
-
Ще звертайте увагу на те, хто каже $260 плюс 15% або просто $260. Бо були відмінності.
-
І це правда. В мене було таке розчарування коли вперше почув цих "льоліків"
-
McGill топ.
-
+1 (438) 337-6237
-
Олена (438) 458-5161 Спробуйте обидва номери
-
Часом не голова УНО?