Український Монреаль
-
наркомани + в чат
-
так я теж памйятаю що наче всi здавали кров+рентген
-
Ми з дитиною ну хвилин 50 провели .. хоча людей було повно .. напевно все залежить від клініки. Аналіз крові не назначали , тільки рентген. Аналіз я думаю роблять тільки тим хто викликає підозру
-
www.clvgroup.com/apartments-for-rent/montreal подивись може щось знайдеш тут
-
Розраховуйте на мобільний інтернет))
-
Якщо буде wifi, то очикувати буде легше ;)
-
Дітям було тяжко чекати, це головна "мука". 5 годин ми сиділи то в одній черзі, то в іншій, то очікували не зрозуміло чого. Віддали 800 баксів за родину за це "задоволення". А там ніхто нікуда не спішить. То їдять, то принтер не можуть опанувати. Сервіс!
-
Дякую за детальну відповідь стосовно діточок ). У мене троє, 9-12-16 ). Наймолодший- особливий, сподіваюсь що його не будуть дуже мучати ).
-
Усі ці дані заносять собі в базу, на мед висновку ніяких подробиць, типу "здоров" І усе😁
-
У маленьких дітей огляд, зріст, вага. Років з 11-12 рентген, точно не пам'ятаю, бо в мене старшій 10. У дорослих рентген, кров, сеча, огляд, зріст, вага, зір (дуже умовно)... Все по-верхах. Готуватися ніяк не треба і з собою нічого нести також не треба. Окрім терпіння
-
я про те саме, бо якщо у чувака лiцензiя - це автоматично мова та необхiднi cофт скiлс, вiн же вчиться якось читайе документацiю
-
Потрібна. Тут просто пахне рабством
-
i, якщо ми кажемо про сантехнiчнi + электричнi роботи, то хiба не потрiбна лiцензiя?
-
Звісно.
-
ну виделку я ще можу зрозумiть, я ще можу зрозумiть якщо це базуеться на творчому портфолiо, а тут на чьому буде базуватися цiна? на мовi та стажу?