Український Монреаль
-
Це у всіх провінціях +-так чи у Q такі високі ?
-
Сумно
-
Так.
-
Забирають 1к в місяць на податки ?
-
Я тут тільки що отримала від українців купу претензій чому Канада взагалі не допомагає, тому якщо у вас будуть такі ж люди, покажіть їм це: Canada Total commitments 3.038bn € (Rank: 4) 0.183% of GDP (Rank: 9) Humanitarian commitments 0.295bn € (Rank: 5) 0.018% of GDP (Rank: 8) Financial commitments 1.812bn € (Rank: 3) 0.109% of GDP (Rank: 3) Military commitments 0.931bn € (Rank: 5) 0.056% of GDP (Rank: 14)
-
так
-
Ви дзвонили на цей номер (514-864-3411)?
-
Так я і написала що треба вивчити, іншого варіанту нема
-
Бо по факту ви отримали не 40к на рік, а 10к.
-
Наприклад, більше податку можуть взяти якщо ви умовно переїхали сюди у жовтні та у жовтні почати працювати на 40к на рік. Це виходить 2350 чистими на місяць, але ж ви працювали не увесь рік, а тільки жовтень-грудень, тому повернуть усю різницю.
-
Але ви все одно робите податки за рік, просто це набагато простіше. Вам на роботі дадуть формочку і ви потім із неї переписуєте в анкету цифри. Типу "рядочок 19, напишіть що у вас в рядочку 19 на формочці". І якщо на роботі взяли більше податку, то різницю повернуть. Якщо менше, то доведеться доплачувати, але зазвичай там невелика різниця і ніхто вас не шокує.
-
У майбутньому для être
-
Це у майбутньому для avoir
-
Це, як змінюються у passé compose тобто в минулому 💐 тобто залишається тільки avoir але додається друге дієслово
-
Зазвичай забирають, якщо ви офіційно працевлаштовані.
-
Доброго дня, чи може хтось поділитися словником для екзамену ? Здаватимемо knowledge test для заміни прав наступного тижня .
-
Доречі, хтось питав що станеться, якщо вчасно не пройти мед огляд, знайомі отримали такого листа ( дівчина не проходила медогляд, бо була вагітна і не встигли до пологів) Отримали листа з нагадуванням якнайшвидше пройти протягом ще 60 днів. Потім буде атата
-
А) не дочитала) На медичне страхування я особисто додзвонилася з 3-го разу, за 10 хв. Перші два рази чекала на лінії по 40 хв без зєднання