Український Монреаль
-
Який Ваня проясніть ?
-
Ваня cool!
-
Так. Наш Ваня над Одесою збив 🙏🙏🙏
-
Так всі мої відписалися, що було дуже шумно. Також всіх відправили додому з роботи.
-
♈️ Овен 10 жовтня. ✨ Дивись на всі боки, інакше куди-небудь влипнеш. ♉️ Телець 10 жовтня. ✨ Хочеться безумства, але мені.. пора вчитись. ♊️ Близнюки 10 жовтня. ✨ Не зупиняйся. Успіх чекає. ♋️ Рак 10 жовтня. ✨ Забудь все лайно і рухайся далі. ♌️ Лев 10 жовтня. ✨ Ти занадто рано здаєшся. Не можна так. ♍️ Діва 10 жовтня. ✨ Не відволікайте мене, я і так нічого не розумію. ♎️ Терези 10 жовтня. ✨ Не слухай цих «мудрих» порадників. ♏️ Скорпіон 10 жовтня. ✨ МОЛОДЕЦЬ. МОЛОДЕЦЬ. МОЛОДЕЦЬ. ♐️ Стрілець 10 жовтня. ✨ Приймай рішення відразу, не зволікай. ♑️ Козеріг 10 жовтня. ✨ БУМС! Всі твої здогадки вірні. ♒️ Водолій 10 жовтня. ✨ Готуйся до великих змін. ♓️ Риби 10 жовтня. ✨ Стан: кинути все і поїхати. 🇺🇦 Все буде Україна!
-
Ну а тепер публічно та офіційно. Анонсований збір — це наш спільний із Сергієм Притулою збір на дрони-камікадзе RAM II UAV. Монобанка send.monobank.ua/jar/53cerYMygB Карта банки 5375411200871908 Чим більше зберемо, тим більше закупимо. Тільки у мене в банці вже є 12 мільйонів за трохи більше ніж годину. Погнали!
-
🙏🙏🙏🙏
-
Доброго дня всім. Підкажіть будь ласка, який розмір комісії на обмін USD на CAD у пунктах обміну валюти та в касах банків? Або якщо знімати через банкомат в CAD з рахунку в валюті USD?
-
Є невеличкий участочок замвсть балкона ( перший поверх). Ще з плюсів: дуже тепла. З мінусів: звукоізоляція слабка