Український Монреаль
-
Доброго вечора. Купила ТВ на kijii просто екран і пульт, підкажіть будь ласка дівчині яку коробку треба придбати під цю модель sharp aquos 37" hdtv(model lc-37d44u) щоб у мене хоч якісь канали грали чи як підключити до інтрнету , не маю ніякого поняття як це робиться
-
Іро.. не звертай уваги на цю гідоту про яку ти написала...Бог з нею..не витрачай свою енергію на йолопів різних.. В мене тут теж є унікум..москалик.. Носить еплвотч..іфон...теслу придбав..і шо ти думаешь? Янкі уе ворог...піндоси готуються напасти на " великую рассею"... і шо...та хай курликає... я просто сміюся з нього
-
В мене дебітна бмо
-
Доброго вечора чому не моду платити онлайн , це треба йти в банк ?
-
може переконайе когось та канадцi почнуть донатити путiну)))
-
вона зашла спитати чи це нормально, що ось таке приiзджае з ЕКБ(доречi чувак то пiдтримуйе путiна та СВО) та ходить наче вiн украiнець) Почекай вiн ще почне канадцям в ущi сцяти що в Украiнi не все однозначно, а Крим це помилка Хрущьова))
-
-
Так вірно. Жили українці нормально і поруч була руцня
-
усе жіття були гарні і нормальні люди, а були поруч з ними і кончені...у будь-який країні такі є.. це як світло і темрява... зиінити їх не можливо..
-
Я в Украïнi дуже добре жив, менi то бiженство не треба, я у европу мiг просто злiтати на вихiдних
-
Покажи украïнця який не постраждав, це поперше, а подруге саме для постраждалих у куаетi буева "е" це emergency, а не "прийiхжайте до нас з ЕКБ через турцiю"