Український Монреаль
-
Якщо питаєте про провінцію то це Манітоба. Їх взагалі 10 в Канаді та 3 территорії. Монреаль поділяється на arrondissements/quartiers. Райони або квартали. Не знаю чи є така статистика про місто.
-
Митрополита Києво-Печерської Лаври взяли на контрабанді ікон
-
♈️ Овен 2 жовтня. ✨ Твої фотки можуть злити... Обережно. ♉️ Телець 2 жовтня. ✨ Скучати сьогодні доведеться дуже багато. ♊️ Близнюки 2 жовтня. ✨ Не давай поради, вони будуть тупенькі. ♋️ Рак 2 жовтня. ✨ Може до Водолія підкатиш? ♌️ Лев 2 жовтня. ✨ Знову психувати весь день будеш? ♍️ Діва 2 жовтня. ✨ Ти краш Скорпіона, тільки тихо. ♎️ Терези 2 жовтня. ✨ Нудно сьогодні не буде. Відірвися! ♏️ Скорпіон 2 жовтня. ✨ ЗНОВУ ЗАКОХАВСЯ? ♐️ Стрілець 2 жовтня. ✨ Лінива жопа, давай в спортзал. ♑️ Козеріг 2 жовтня. ✨ ЗНОВУ ФАНАТИ СПОКОЮ НЕ ДАЮТЬ. ♒️ Водолій 2 жовтня. ✨ Знову сумувати і без пари ходити. ♓️ Риби 2 жовтня. ✨ ТИ СЬОГОДНІ СЕКС-ІДОЛ. ВСІ БУДУТЬ ТОБІ ЗАЗДРИТИ. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
На скільки мені відомого такої опції не існує. Ви повинні створити свій власний акаунт. Далі ви просто змінюєте адресу, а акаунт завжди залишається вашим з усією історією рахунків та сплат.
-
Доброго дня. Чи хтось отримував довідку про стаж водіння в Україні? І як вона виглядає? Дякую
-
Скористайтеся пошуком, це вже обговорювали.
-
Звідки у вас така інфа ? В магазині переважно український асортімент. Ось він в переліку 10 українських підприємств Монреаля які закликають підтримати під час війни nightlife.ca/2022/05/25/10-entreprises-et-organismes-ukrainiens-a-supporter-a-montreal//item/Pâtisserie%20Rosemont%20Ltée
-
Не була:)
-
Всім привіт, Підскажіть будь ласка в автобусах можно розрахуватись Apple Pay, чи просто карткою?
-
Walmart є
-
А можна і мені, будь ласка Ми ще чекаємо візу Але по-максимуму збираю інформацію і тд З маленькими дітьми потрібно бути готовим на всі 200)