Український Монреаль
-
Я не знаю що ви собі думаєте, але я тут давно живу і займаюсь волонтерством із 2014 року, біженцями у Торонто із 2015 та військовим забезпеченням із початку цією війни.
-
При чому тут насмішки, ви адекватні?
-
У нашому житті буде ще багато різних таких та інших моментів, але ми всі знаємо, але не завжди користуємося правилами життя. Тільки розуміння іншої людини, лише цивілізоване спілкування між людьми робить нас людьми. Турбота одна про одну, терпіння, розуміння. Всі ці речі убезпечать нас від зайвих проблем та озлобленості. Інша країна, інші люди, але співчуття, співчуття, доброта завжди одна. Ми продовжуємо зараз дорікати один одному. Ми питаємо чому війни? Відповідь очевидна.
-
І все ж таки, ну скажіть. Цікаво ж! Скілько літрів води особисто ваш номер отримав?
-
Але я вас зрозуміла.
-
Я займалась кількома лоус'ютами по компенсаціям за рейси.
-
Вам подобається конфліктувати?)
-
Яка затримка? Ви спочатку сказали, що "всього було вдосталь", потім ви написали, що взагалі "ніякої кризи з водою не було", а тепер пишите про затримку? 🤔 Може ви все таки вже зуміє е визначитись й не змінювати позицію тричі за годину? Я розумію ноша підлабузника- це непросто... Але все ж таки, хоч не плутайтесь в своїх "показах "
-
Ви хочете добиватись якоїсь компенсації за стресс та позбавлення у базових правах, чи фіг із ним?
-
++++
-
Я їх наберу сьогодні.
-
Ну я вже розумію що то Шератон біля аеропорту, так.
-
Тобто проблема не в розумінні в просто в тому, що вони самі чекали на доставку води сюди в готель від своїх поставщиків.
-
Жесть, це основний готель, який зараз приймає українців?
-
Ні не можна(( хоча написано, що можна, але в прямо якійсь екстремальній ситуації… то вона вже вчора на грані такої і була 🙄