Український Монреаль
-
Там в законах про ренту в Квебеці є ше неприємна свиня для нас: Якшо хочете розірвати договір оренди _після року_, то обовязково маєте попередити за 3 місяці до того. Інакше договір автоматично продовжиться на ще один рік... Якби Probably мене не попередила, то я би якраз міг влипнути зараз)
-
Ваші діти зможуть ходити в англомовну тільки, поки ви не вирішите податися на перманент резидентство. Про роботу, тут часто запитують. Пошуком найдете більш детально. Так, зараз можна, без проблем. Але весною прийняли закон про захист французької і скоро без неї може бути дуууже некомфортно. Пошукайте Quebec Bill 96.
-
Оу, це справді складніше транспортувати(
-
Я та більшість моїх родичів зі сходу України, то багато хто біженці вже не один рік.
-
Ну, по-перше, що для деяких війна почалась 24-го лютого не означає що для інших вона не почалась 2014-го року :)
-
На теж буде важко хіба на стільки все легко
-
Я постійно чую від людей, які в Канаді давно, що їм було набагато важче! В мене нема чого відповідати на таке.
-
Шкода що риби сьогодні перетворюється в діда ніколи таким не була 😆😆😆😆😆
-
Що мені не сподобалось із перевізниками, для них все одно треба все пакувати, а це найбільша витрата часу. White glove транспортування (без жартів) коштує тисячі і тисячі. Це коли вам все пакують.
-
Я беру uhaul.
-
Привіт, я просто завжди беру в оренду авто та сама це роблю, набагато дешевше і завжди є бажаючі допомогти на пару годин і потім разом розділити святкову піцу та пиво :)
-
А вступний бонус в них є?