Український Монреаль
-
я не знаю як віртуально..) це сервіс ..нова платформа від Відеотрон ..як до мене більше апгрейджена ..)
-
Дуже довго з Videotron ..зараз на Helix від відеотрон...якщо тільки інет то там десь 70 $ . Проблем ніяких..жіву в Дорвалі..)
-
Я хз, чи може в мене район такий, але шо біля дому, шо біля школи - це жесть. Сьогодні по плазі Агріньон мене поводило, не могло точно відслідкувати де я. Починаю іти - не туди. Іду в іншу сторону - о, підтягнуло шо я йшла туди, а я вже в іншій стороні. Коротше… Це моя постійна біль.😔
-
Відеотрон гівно. Зв‘язок паскудний. Трафіка багато, це правда. Але якість… Гугл мапа гальмує, пише низька точність через поганий Інтернет. Дзвінки через месенджери - ще гірше. Тільки поруч проїхала велика машина, або навіть пройшла людина (якщо ти в приміщенні) - все, «повторне підключення», інет тупо зникає))) Коротше, як закінчаться півроку буду шукати щось стабільніше однозначно. Що там, Белл кажете?
-
Рейтинг знаків, схильних все ускладнювати: 1. Козеріг 2. Овен 3. Скорпіон 4. Телець 5. Близнюки 6. Терези 7. Рак 8. Діва 9. Лев 10. Водолій 11. Стрілець 12. Риби
-
По інету мені колись казали таке. Якщо найдешевший то Вірджін. Найоптимальніший для багатьох Фііз/відеотрон. Найстабільніший та найдорожчий белл. По мобільному - я на відеотроні для украінців. Він поки безкоштовний. Після півроку буде 60$ в місяць наш пакет. Інет собі ставив белл гігабітний за 100$ в місяць.