Український Монреаль
-
Людоньки, привіт! Чи тут хтось є хто актуально працює в Канаді в Маркетингу? Я дуже вагаюсь, щоб змінювати роботу (працюю на польську компанію в маркетингу) на канадську роботу , але час доходить, тому треба себе копати в дупу і починати шукати щось цікаве. Бо канадський досвід на дорозі курка-мати — не валяється… Тому хотів би дізнатись чи є тут такі люди і якщо так, то які у Вас враження чи Вам заходять проекти і чи взагалі ви себе почуваєте в команді комфортно? Буду щиро Вам вдячний за відповіді!
-
турки такi самi: "ее дарагой цена 800 но для тебя 150!" це я рахат лукум купляв цiна якому 40-60 за кг (була на той час)
-
Хз, я в Києві весь час в центрі жила і там наче ок чистили завжди, коли було шо чистити взагалі хД
-
Так. По роботі
-
Приходь в суботу. Познайомити зможу з 100 особами
-
Мене стільки раз розводили, що мій чоловік сказав, що я взагалі не адаптивна для цієї торгашної системи
-
Вітаю, прожила в Марокко 10 місяців через початок війни і можу сказати, що то всі мароканцькі хочуть нажитися на іноземцях, то у них в крові, вони ще ті таргаші.
-
Салют! Скажіть, хтось контейнером з Європи в Канаду переправляв речі?
-
не зрозуміла питання(
-
Трохи гостре)
-
Привіт! комусь треба куряче філе в паніровці? 4кг - самовивіз із центру За символічні 25$ :)