Український Монреаль
-
BMO CashBack ок для новоприбулих.
-
www.rbcroyalbank.com/credit-cards/cash-back/rbc-cashback-mastercard.html В мене така basic bitch із RBC, у кожному банку є схожа "бюджетна" кредитка із кешбеком.
-
Між Мастеркард та Віза різниці немає, Амекс я не рекомендую, бо потім буде складніше із нею розраховуватись в Європі.
-
Вам скоріш за все казали про дебітні та кредитні картки. Дебітна картка бере гроші із вашого рахунку, кредитна картка має кредитний ліміт, який ви можете використовувати і сплачувати або до терміну початку нарахування відсотків, або вже потім, але із великим (зазвичай біля 20% на рік) відсотком.
-
Звечайно але краще щоб був якийсь кредитний ліміт і хтось мені казав що є різниця між звичайною картою та мастеркард тобто тут і деяких магазинах не проходить звичайна можливо щось путаю
-
Беріть щось із кешбеком і без плати за користування, я не думаю що ви будете багато подорожувати перший час.
-
І чи є безкоштовні сім карти можливо хтось знає
-
В якому банку краще відкривати рахунок ? І яку картку ? Можливо хтось має уже досвід
-
Не пам'ятаю хто вчора питав про веганську кухню, але це вам: festivalveganedemontreal.com/2022en/
-
Це із тих, із кими я працювала :)
-
Доброго дня. Ми з Онтаріо в Квебек переїзджали в липні. SIN залишається Медстрахування дійсне кілька місяців (це треба вже тут уточнити, в нашому випадку до 1 жовтня) і аж тоді отримаєте місцеве Так, за курси платять, проте цього недостатньо, щоб прожити непрацюючи. Суми різні - залежно від форми навчання