Український Монреаль
-
Candiac, південне передмістя :)
-
Я думала записатись на бадмінтон і із радістю грала б із кимось :)
-
Кандіачата та сусіди (Ла-Прерії мабуть найближче усього), там із вересня відкривається новий сезон, хтось хоче разом займатись спортом чи іншими активностями?
-
Приклад якраз звідти був, бо 7000*12*5 ну ніяк не дасть нормальне житло в Київі за тими ж розрахунками.
-
Це в гривні в Україні :)
-
В мене досвід що не знала що треба помінят свій introduction letter work permit і потім їздила і отримувала кожен раз новий , бо полили помилки . І мене навіть ніхто не спитав що я з України і нічого не перевіривев . Тому коли перелитете говоріть кастом офіцер що вам потрібні документи , в отримуйте і на себе і на дітей
-
Вона має сплатити позику на навчання та ще назбирати 40к на внесок
-
84к в рік, це коледж
-
Ох не знаю, моя подруга вчителька отримує 7000 на місяць зараз, не думаю що вона скоро зможе купити квартиру за 80 тисяч доларів.
-
За Київ не можу сказати,я сам з Запоріжжя ну зараз не про це😬Доволі довго я робив на флоті и хочу сказати що там заробіток набагато нижче за американський,та за два роки реально купити звичачайнісіньку квартирку навіть в Одесі,в Турції в Анталії можливо купити нові апартаменти,в околицях Києва,чи цілі хороми в мене в Запоріжжі😁А в Монреаль взагалі космічні цини.Тобто не маючи свого бізнесу можливо купити в іпотеку и напевно діти зможуть закрити цей кредит😬