Український Монреаль
-
Я би теж хотів, але це якaсь паризькa нова-хава know-how
-
Як вже хтось писав вище відсипте мені також того що курить Сергіо)
-
Я і не знала, прикольно.
-
Мені здається що це через приблизно однакову динаміку та розміри, чоловіку чоловіка бити складніше, ще здачі дасть :)
-
Насилля: тільки якщо гарно просити 😂
-
Там ще гірше коли дістати статистику, виявляється що геї то сверхлюди :) В них найменший рівень домашнього насилля із усіх шлюбів, найвищі доходи та найвищий рівень щастя за опитуваннями :)
-
Звіси виходить і вислів на гнилі вчинки в багатьох народах як:" От пі...р!"
-
Будете сьогодні засинати з цими магічними літерами на вустах 👨❤️👨
-
Ну кажуть мои Мудреці в своїх апокрифах,що нібито звиродніння крові людської по потопі пішло від середнього сина Ноя,Хама.Який по потопі старого бухого в виноградній ррщі вдути в зад хотів..за що був проклятий Богом і вигнаний.От і всі дії людей "комбінаторскі" проти їх добра вважається Мудрецями як даний спосіб мишлення прииаманний людям з дегенерацією крові.Тобто від першогріху гомопрагнення Хама.
-
www.sherbatov.com/ Знайшла, схоже що москалі, але вони звідти ще в 4 роки поїхали, тому не знаю чи це рахується :)
-
Там брати із іменами типу Борис та Єлізер :)
-
Російськомовні тренери ще були із боксу, муай-тай, ММА, джіу-джітсу і т.п. на плато, не пам'ятаю якої вони національності.
-
Ресурси українською
-
Що у вас знову ЛГБТ :)
-
ЛГБТ...
-
Так що це ненадовго.
-
Це для місцевих взагалі шок був, найбільше підвищення із 1997 року і найбільша ставка із 2008-го.