Український Монреаль
-
Де?
-
Це охеренна пропозиція! Хто заскочить = виграв лотерею!
-
Чесно? Плюсую! Бо коли агентство пару разів "зробило осєчку" і запропонувало $16.50, в мене до них виникло щире питання: "Нахєра я заставляю людей до вас їхати, щоб ви таке пропонували!?" Але я розумію, чому вони так роблять. Вони звикли працювати з народом з Індії, Ґаїті, інших країн, для яких навіть таку роботу знайти проблема (прихована дискримінація, наприклад). Короч, агентство недарма має рейтинг 2.8 на гуглі. Хочете - працюйте через них, але ви можете знайти пропозиції не гірше.
-
Якщо ви громадянин України, вже маєте канадську візу і хочете отримати MBA ступінь в Канаді - зараз є дуже гарна можливість. Одна з найкращих бізнес-шкіл Канади, Rotman School of Management (University of Toronto), пропонує безкоштовне навчання на програмі One-Year Executive MBA для українців. Є всього декілька місць. Програма One-Year Executive MBA націлена на розвиток підприємницького мислення, бізнесових навичок та лідерських якостей. Випускники програми зможуть впроваджувати інноваційні рішення для розвитку та трансформації бізнесу. Початок: 19 вересня 2022 року Місце: Торонто (Онтаріо) Тривалість: 13 місяців Важливо! 📍Мати канадську візу по програмі CUAET (якщо ви не маєте візи, то ви не встигнете отримати її та study permit до початку навчання). 📍Працювати віддалено на українську компанію з Канади на момент початку навчання. 📍Податися на програму можуть лише кандидати, які мають вісім або більше років професійного досвіду, з них не меньше трьох років на менеджерських позиціях. 📍Мати диплом бакалавра чи магістра. 📍Мати досвід менеджменту проектів та команд, продемонструвати лідерські навички під час співбесіди. 📍Здати Executive MBA Diagnostic Test (EDT) в Торонто, або надати результати GMAT/GRE тестів. 📍Витрати на проживання покриваються самостійно. Детальніше про програму тут: www.rotman.utoronto.ca/.../MBAPrograms/ExecutiveMBA 📝Оскільки офіційний набір на програму закінчений і кандидати з України мають особливі умови, для першого етапу подачі заявки потрібно заповнити форму до 17.08.2022: bit.ly/3Amg4Ez
-
www.jobbank.gc.ca/jobsearch/jobsearch?d=25&mid=22446&sort=M#results-list-content Місцеві зазвичай шукають роботу тут.
-
Я не певна чи тут взагалі потрібне якесь агентство, якщо чесно. Роботи багато, і 16 доларів на годину це фактично мінімальна зарплатня у провінції.
-
В Канаді агентства існують більше для того щоб компанії-замовники могли регулювати кількість робочої сили в залежності від своїх потреб. Людей важко винаймати-звільняти, треба платити різні компенсації, а через агентство це може бути "сьогодні є робота, а завтра вже нема". Це щоб ви розуміли ризики.
-
З людей нічого не беруть. Це внутрішні розрахунки між агентством і компаніями, що пропонують тимчасову роботу. Зарплатня від $16 мінус податки = десь $12 чистими на годину мінімум, якщо хочете розрахувати свій бюджет в Монреалі без мови.
-
Мабуть я трохи не розуміюсь на українських реаліях тому що це питання вже не перший раз чую