Український Монреаль
-
Я ті зараз влаштую і образишся.
-
З того адміна, нікудишній купідон 😅
-
Ідей багато, часу мало.
-
Парубок зайшов посвітився і вийшов
-
Ну як тобі сказати. Є паралельний чат, де тільки по запрошенню і треба відвідати хоч одну вечірку. Це більш для того щоб знати хто буде з нами йти на гулянки. Пару днів тому, виникла ідея провести конкурс самотніх. Щоб весело було. Щось на подобі холостяка. Також, ніхто не заперечує що вечір самотніх не є доречний.
-
Суд оштрафував голову ОСББ зі Стрия, яка билась із сусідкою через котів у підвалі
-
Прошу перечитати опис чату з правилом
-
♈️ Овен 9 серпня. ✨ Не треба мені давати поради, тому що все зіпсувати я і сам можу. ♉️ Телець 9 серпня. ✨ За твоїм життям можна знімати серіал, який нікому не можна показувати. ♊️ Близнюки 9 серпня. ✨ Сьогодні ти зможеш побороти свої страхи. ♋️ Рак 9 серпня. ✨ Треба скидати зайві кілограми. ♌️ Лев 9 серпня. ✨ Краще сьогодні не жартуй, твої слова будуть сприймати всерйоз. ♍️ Діва 9 серпня. ✨ У чому сила? В любові. ♎️ Терези 9 серпня. ✨ Не сумуй, на твоїй вулиці ще буде свято. ♏️ Скорпіон 9 серпня. ✨ Готуй свою жопку до пригод. ♐️ Стрілець 9 серпня. ✨ Хочу бути щасливим, допоможете? ♑️ Козеріг 9 серпня. ✨ Сьогодні можна жорстко нагрішити :) ♒️ Водолій 9 серпня. ✨ З тебе точно щось вийде. ♓️ Риби 9 серпня. ✨ Твоє терпіння може сьогодні лопне. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦