Український Монреаль
-
Скiльки часу це все може зайняти
-
так казали представниці на зустрічі, це не моя власна теза. Звісно ж тут доведеться вчити французьку в будь-якому випадку якщо є бажання залишитись. Але коли я бувала в місті Маґоґ я ніколи не стикалась із проблемою, що, наприклад, в магазині ніхто навколо мене не спілкувався англійскькою, на відміну від містечок на північ від Монреаля.
-
Вибачте будьласка .
-
Шановний. Мабуть хтось тебе і розуміє але у нас одне правило. Прошу дотримуватись його, або побажаємо один одному успіхів у майбутньому
-
Доставили паспорт прямо в Монреаль поштою
-
Іменно так і зробила
-
Приехали сдали биометрию , подали заявку и все пришло
-
Оттава посольство України
-
Где вы делали загран ?
-
Если вам не сложно , подскажите
-
Я зробила за два тижні
-
Можете
-
Я узнавал , он делается около полу года
-
Estrie англофони/франкофони Обережно ставьтесь до заяв, що в Estrie більш англомовний регіон через наявність кордону з США. Там є лише окремі міста, як Lennoxville, з великою кількістю англофонів, але в цілому це франкомовний регіон, в якому прийдеться вчити французьку заради інтеграції в місцеве суспільство.
-
Ти зараз спокійно можеш зробити біометричний паспорт в посольстві, з ним буде набагато легше
-
Подскажите пожалуйста, если я нахожусь в Канаде но не имею загран паспорт, выезжал туда по фуалес листу , а на руках только паспорт гражданина Украины . Могу ли я покинуть пределы Канады?
-
Ти вже рекламувався тут