Український Монреаль
-
Та ні. Попередження було раніше і потім остаточне за півгодини
-
Десь за пів години до приїзду…
-
Якщо щось велике, наприклад пральна машина, то вони заздалегідь будуть дзвонити і казати на який час їх очикувати.
-
Якщо вас не буде - вони її назад забирають. А потім маєте самі собі забрати
-
Так є, можу дати контакти
-
🗓 5 серпня, п'ятниця ✔️ 163-й день війни ✔️ ще один день до Перемоги 🇺🇦 ✔️ Міжнародний день світлофора 👈 про цей день на нашому сайті ✔️ Всесвітній день устриць ✔️ Міжнародний день пива 👈 (перша п’ятниця серпня) ✔️ День свіжого дихання ✔️ День спідньої білизни ✔️ 217-й день року ✔️ До кінця року - 148 днів @calendarday 🌅 Схід сонця 05:32 ☀️ Сонце в зеніті 13:03 🌥 Захід сонця 20:35 ⏱ Тривалість дня 15:03 🌒 Зростаючий місяць (8/9 день) Іменини: Андрій, Трохим, Федір, Ганна, Апполон, Феофіл День народження: 1850 - Гі де Мопассан - французький письменник. 1903 - Борис Гмиря - український співак-бас. 1930 - Ніл Армстронг - американський астронавт, перша людина на Місяці. — Детальніше про свята сьогодні А що завтра❓
-
Ще вам А Я пояснити і будуть цілі незрозумілі діалоги
-
Та яке
-
Та йой
-
Ну та
-
Та ну
-
Навіть якщо це дорога посилка?
-
Підскажіть будь ласка, доставка з BestBuy яким чином працює? Написано що протягом 2х днів, як зрозуміть во сколько вони приїдуть, задзвонять чи як? Якщо буду на работе, що в таком випадку робить?
-
Ліванське
-
Ось пояснення