Український Монреаль
-
Що ви маєте на увазі реферат?
-
Суд оштрафував народного депутата, який назвав очільника "Львіввугілля" конченим під*расом
-
А чому саме в цю клініку, там розмовляють українською мовою?
-
А щоб пройти мед огляд треба онлайн записатись чи по телефону до лікаря дзвонить?
-
Тільки як прибули, записуйтесь. Більше людей, менше місць. І поки всі документи отримуєте не думаєте що доведеться потім ще на це. Якщо назначаєте заздалегідь то і дату можете обрати.
-
Жителька Севастополя побила чоловіка сковорідкою та тикала головою у смітник за підримку війни в Україні
-
♈️ Овен 4 серпня. ✨ Незрозуміло, що сьогодні буде, тому що все залежить від того, з яким настроєм ти прокинешся. ♉️ Телець 4 серпня. ✨ Якщо довго про себе не нагадувати, то про тебе можуть забути. ♊️ Близнюки 4 серпня. ✨ У тебе на все є своя думка, з якою інші мають погодитися. ♋️ Рак 4 серпня. ✨ Твій розум сьогодні йде відпочивати. Готуйся абсолютно до всього. ♌️ Лев 4 серпня. ✨ Любов тебе зробить кращим тільки в тому випадку, якщо це любов до себе. ♍️ Діва 4 серпня. ✨ НАМІЧАЄТЬСЯ ЖОПА, КРАЩЕ БІЖИ! ♎️ Терези 4 серпня. ✨ Візьміть мене на ручки, будь лаааааска. ♏️ Скорпіон 4 серпня. ✨ Чому б не постраждати сьогодні? ♐️ Стрілець 4 серпня. ✨ Проведи сьогоднішній вечір з Водолієм. ♑️ Козеріг 4 серпня. ✨ Гей, де твій прес, шматочок лайна? ♒️ Водолій 4 серпня. ✨ Сьогодні всі тебе дратують... дуже навіть. ♓️ Риби 4 серпня. ✨ Знову все відкладаєш? Молодець. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Дякую,що проинформували.я новенька..))
-
Фудбанки есть. Загуглите по вашему региону где жить планируете,туда едите там регистрация на месте. И 6 месяцев берете еду. Я сама 1й раз вот на днях была...
-
Спасибо 😉
-
Не має бюджетного варіанту 230, або 240 якщо із аналізами сечі. Такі огляди для роботи новоприбулим роблять не всі клініки.