Український Монреаль
-
Оце, у січні, на Саттоні
-
На день сходити саме те!
-
клятi москалi Крим заняли
-
Оооо класно , зараз порісьорджу інформацію , дякую, заскучала за горами (
-
Двохтисячникі найближчі в Альберті) може у США щось є ближче у НЙ чи Вермонті, я не знаю Я ходила на Монт Орфорд і Монт Саттон, це національні парки. Але без ночівлі, просто денний хайкінг. Сподобалось, знаю що народ і у кількаденні походи там ходив Короче тут є два біль-менш гірських регіони - це Лаврентіди на північному сході, та початок хребту Адірондак на півдні(регіон Cantons de l’est) І там і там красиво, нагадує закарпаття, але гори геть невисокі.
-
А хтось можливо ходив в похід +-200 км від Монреалю , на якусь середню гору, можливо є 2-хтисячник поблизу ?
-
Best Buy
-
але ціни там так собі, праска звичайна 120 долл
-
Електроніку
-
Ти про двигун чи про електроніку
-
Canadian Tire
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка магазини техніки
-
🇨🇦 Інтенсивний курс французької мови з нуля до А1🇫🇷 в міні-групі до 6 чоловік ✅Старт: 9 серпня Рівень: з нуля до А1 Для кого: дорослі від 17 років ✅Тривалість курсу: 4 місяці Розклад : 3 рази на тиждень Вт-Чт-Нд по 80 хвилин (Вт-Чт: 10:30/ Нд: 12:30 за Канадським часом) ✅Вартість : 250 грн/ заняття. Оплата - абонементом за 12 занять. Де: на платформі Zoom Учбові матеріали: Квебекський підручник Par ici A1 та французький підручник Edito A1 – надаються. Домашні завдання - обов'язкові для систематизації та закріплення знань ❗️Основна ціль курсу: розвиток навичок комунікації Урок складається з 3 блоків - фонетика, граматика та розмовна практика. 🔹Ми приділимо увагу вимові, щоб розуміти мову і бути зрозумілими. 🔹Розберемо граматику системно, від загальної будови мови до окремих правил. 🔹 Почнемо говорити вже на першому занятті. Вивчений матеріал постійно повторюється, що дозволяє не забути вивчене. Інформація про викладача: taplink.cc/ile.de.france_zp 📱Телеграм: (Oksana French tutor) + 380-66-089-25-79 Запис на курс через гугл-форму: forms.gle/M3FQS2YSRYmv8t3v7
-
Я зазаз проходжу курс Французької онлайн з вчителем з України. Вона може допомогти підготовитись до екзамену. Усім хто хоче навчитися швидко раджу.
-
Так, якщо без попередження і документів. Але. Якщо ви пропустите цілий тиждень, то скоріш за все ви не здасте екзамен на цьому рівні. Повірте, у ваших інтересах - не пропускати жодного уроку. Темп навчання швидкий, та ще й на іноземній мові - пропустив день - і все, далі нічого не зрозумів)