Український Монреаль
-
Закрепіть, будь, ласка. Щоб люди, які їдуть в Монреаль, з усього світу, аби дешевше, були обізнані. І мали змогу не спати в аеропорті на лавці.
-
Знайшла ось таке оголошення в групі. Матрас продають. Можливо комусь треба недорогий. www.facebook.com/groups/Mcgill.offcamus.housing/permalink/7824263637647936/?sale_post_id=7824263637647936&fs=e&s=cl
-
Clinique de Médecine Industrielle et Préventive du Québec (C.M.I.P.Q.) (514) 931-0801 maps.app.goo.gl/a9Dv193MVZicNmDn9 Попросіть до телефону Любов, вона українською говорить.
-
Шановні, хто вже пройшов обов’язковий мед огляд, можете поділитися контактами клінік. Ми дзвонимо по офіційному списку і майже завжди потрапляємо на автовідповідач. Буду вдячний за контакти
-
Дякую
-
Добрий вечір. Візи вже є на руках, збираюсь з сином летіти в Монреаль. Ще в нас собака до 4 кг. Мені потрібна ваша порада на рахунок білетів, перельотів,авіакомпаній. Все з чим ви стикались. Може хтось летів з собакою? Через які країни легше летіти, скільки треба часу якщо з пересадками? Може знаєте авіолініі які могли б порадити. Буду Рада любій інформації. Ми зараз в Польші. плануєм летіти з Варшави, зараз дорогі білети,тому чекаєм. Дякую допомогу❤️
-
Так
-
Це той що на шербрук.
-
В такому друкувала
-
Якщо я правильно зрозуміла питання Вам потрібно знайти копі центри. А ще є можливість копіювати і друкувати в бібліотеках.
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, де я можу роздрукувати необхідні мені листи?
-
Усім привіт) Хочу запитати у вас, можливо хтось знає Я прилетіла по фолеіс візі і хотіла б її вклеїти тут в Канаді. Як це можна зробити?
-
♈️ Овен 1 серпня. ✨ Набридло вже жити у блокбастері. ♉️ Телець 1 серпня. ✨ Втомився? Не муч себе і відпочинь. ♊️ Близнюки 1 серпня. ✨ Менше нервів, будь ласка. ♋️ Рак 1 серпня. ✨ Цінуй людей, які поруч з тобою. ♌️ Лев 1 серпня. ✨ Вони просто не знають, через що ти пройшов. ♍️ Діва 1 серпня. ✨ Плюй на тих, хто в тебе не вірить. ♎️ Терези 1 серпня. ✨ Мрії це, звичайно, добре.. А ДІЯТИ КОЛИ? ♏️ Скорпіон 1 серпня. ✨ ТИ КУДИ ПРИМУДРИВСЯ 2 МІСЯЦІ ЛІТА ДІТИ??? ♐️ Стрілець 1 серпня. ✨ Іди проти течії! Так ж веселіше. ♑️ Козеріг 1 серпня. ✨ Поки ти живий — ще нічого не пізно. ♒️ Водолій 1 серпня. ✨ Заздрість ні до чого не приведе, запам'ятай. ♓️ Риби 1 серпня. ✨ Останній місяць літа, а ти так і не закохався. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Доброї ночі, можливо хтось їде з Монреалю до Отави і може підвезти, ми з донької прилетіли, на валізах зламані колеса, поки все пройшли, звичайно вже ніхто з волонтерів не працює.
-
Аля из МонреАля🍁🌻🍁